minnakbebem Daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim hamilelikten önce ama şimdi aynı onun gibi oldum afedersiniz lavaboya gidiyorum boş, kalkıyorum yine aynı tuvaletim var gibi bir his sürekli 22 haftalık oldum şu an ne önerirsiniz ne yapmam lazım ?? 😭😭
Sena00 minnakbebem akıntın falan varmı sarı yeşil falan ben bu ikinci gebeliğim ikiside enfeksiyonla geçti sürekli akıntı sürekli yanma tuvalete sık çıkma
AyFa1608 minnakbebem bol su iç idrarın az da olsa tutma iş çamaşırını pamuklu giy ve sık sık değiştir. Bende felaket çektim 22.haftada ve benim ayrıyeten kaşıntı yanma vardı gece ıykudan uyanıp ağladım inan kalıntı yüzünden wc gidiyodum bişey yok ama sürekli sanki altıma yapcak gibiydim günde 3-4 defa iç çamaşırı değiştirdim ya pamuklu giydim ya da giymedim 4-5 güne geçti
minnakbebem Sena00 akıntı bu aralar oluyor ama öyle renkli değil canım yanma da yok şimdilik yeni başladı bu olayda enfeksiyon mu başka bir şey mi bilmiyorum ama ben enfeksiyona benzettim sadece afedersiniz lavabodan kalkınca tekrar bir tuvalet ihtiyacım oluyor ama yok yani sanki lavaboya gitmesem altıma yapacakmış gibi fakat boş oluyor genelde ya çok az yapabiliyorum aşırı az ya da hiç yok çünkü dk başı lavabodayım 😔😔
Sena00 minnakbebem sen doktoruna yaz canım bende enfeksiyon var afedersin sürekli sarı akinti yeşil oluyor bide mide bulantısı çekiyorum su pek içemiyorum daha çok tetikliyor sen bol bol su iç
minnakbebem Sena00 bende mide bulantısını yaşıyorum bir kaç gündür nerdeyse su içiyorum yine ama midem bulanıyor boğazımdan geliyor sanki reflü gibi 😔