Ayseyekta Heyecanlandım iyice bi yandan günler hızla hemen geçiversin istiyorum bi yandan bu mucizevi gebelik olayım bitmesin istiyorum Çok acayip bi duygu durumu 🥰
Denizesen28 Ayseyekta dün gibi hatırlıyorum 99 olduğum günü şimdi 58 gün kaldı 🥰 sağ saglim kucagimiza alırız inşallah ♥️♥️
aogoya Ayseyekta yaaaaa dün gibiydi bende böyle bi post açtım çok heyecan verici ikili sayılara düşmek 🥰🥰 şuan son 40 emin olun su gibi geçiyor 50 den sonrası böyle biraz yavaşlıyor gibi bilemedim 😂
Ayseyekta denizarenmom çok hızla akıyp geçiyor geçmez gibi görünen zaman 🥰 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu 🤲🏻
Serpilali01 Ayseyekta ayyy bu postu bekledim çok şükür bizde ikili sayılara düştük 27 de artık 3. Trismestirdami olucaz peki
RehoGelin Ayseyekta aayy daha dün gibi bende görürmüyüm ki diyordum böyle son 99 postlarını gördükçe, şu sınırı aşsam yeter diyordum ama zaman hiç geçmiyor gibi gelirken su gibi akıyormuş meğer
Ayseyekta RehoGelin ayynen bende 99 a daha çook var diyordum geldi bile Çok hızlı geçiyor zaman azcık beklemiyor 😂🥰
zeynepaylaipek Ayseyekta valla aynı gibi olacak ama gerçekten dün gibiydi son 99 diye bende post açmıştım 99 dan sonra gerçekten hızlı düşüyor ben 20 li haftalar nasıl geçti anlamadım. Son 21 bizde ❣️❣️
Ayseyekta zeynepaylaipek Sizinde çok az kalmış 🥰🥰🥰 Allahım sağlıkla almayı nasip etsin inşallah Valla okadarda hızlı geçmesin yahu 😂
Udu Ayseyekta sezaryen olacağım 38. Haftaya kadar zaptedebilirsek an itibariyle tam 38 gün kalmış oluyo şok olduk az önce karı koca bu kadar az kalmasına ay çok heycanlıığğğ 🥹🥹🥹