Hernasipvaktineesirdir Ecemylmzz canım kardeşimle aramda 15 ay vardı. Çok kavga ederdik bu doğru ama kardeşim erkek olmasına rağmen en yakın arkadasımdı hiç kimseye hiçbir anlamda ihtiyaç duymadık bütün kitaplarımızı ortak kullandık 1 sınıf arayla oldugumuz için sınav sistemleri hep aynıydı o beni çalıstırırdı ben onu. Ben suan 31 im o 30. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ama hala birbirimizin bi ihtiyacı olsa maddi manevi ilk biz koşarız. Arka arkaya düğün yaptık hep birbirimize yardımcı olduk. Şimdi onun bebeği oldu ben hamileyim bebeklerimizi de öyle büyütmek istiyoruz. Bence dünyanın en güzel şeyi kardeşinle yaşının yakın olması. Sağlıklı gebelik geçirirsem 2. yide bu yüzden bekletmeyeceğim ben 😇
Papatyaaa__ Ecemylmzz benim kızım 1yaşındayken 2kızıma hamile olduğumu öğrendim ikinci kızım oldu şuan 3cü gebeliğim 4yıl ara verdim
Luna-9 Kızımla oğlumun arasında 1,8 yaş var oğlumla üç numara arasında 7 yıl var.iki bebeği birden büyütmek çok zor ama yakın yaşlarda olduklarından büyüdüklerindede daha rahat oluyorsunuz
YagmurAnnesi Ecemylmzz Kızım Temmuz 2018 doğumlu, Oğlum Mayıs 2021 doğumlu, Şimdi 3. Ye hamileyim o da tahmini Mart 2023 doğumlu olacak canım. İkinciye hamileysen yaş aralığı gayet güzel hiç sıkıntı yapma 😍
Fatmaakoglu Ecemylmzz öyle düşünme tedavi olan çok arkadaşım var anne olmak için benim oğlum 4 yaşını doldurdu 5 ten gün alıyor 12 haftalık hamileyim oğlum akıllı yani anlıyor çoğu şeyi kendi benden bağımsız yapabiliyor bende iki gebelik arasında en az iki yıl dolmali vücut toparlanması için şart doktorlardan bizzat biliyorum annenin rahatlığı zorlanması içinde büyük olan çocuğunun çoğu şeyi anneden bağımsız yapmalı ki bebeğe de vakit ayirabilsin
Eceee Ecemylmzz benim oğlum Nisan da 5 yaşına girecek Ağustosta doğum olacak bakalım bizi neler bekliyor ben daha erken olsa bakamazdım kendimde o gücü görmüyorum 🤓 bakanlara ve 3-4 çocuklulara imreniyorum 😅
Beybeybi Eceee ah ah bende size imreniyorum 1-2cocuklulara benim bu 4 olucak Allah kismet ederse ama buyuduler artik zorlanmiyorum buyuk 11-9-5 oldu simdi de 32 haftalik hamileyim yasim 31 sen dusun artik ruh halimi bi kiz diyoduya elhamdulilah yuruyorum bedenim sag ayni onun gibi olmusum desem ama olsun ya eglenceli gecti 20yillarim beraber buyuduk iste 😂😂buyuk kiz bu ucuncu oglum insallah en azindan kizimla beraber arkadas oluruz
Yaseminztrkzcan Benim kızım da 47 ayı doldurdu 12 haftalık hamileyim yaş aralığını ayarladım çünkü daha erken bakamazsin iksiine birden bakanlara da hayranım maşallah yani
Yaseminturan_ Ecemylmzz İlk oğlum 34 aylık ikünci oğlum vaktimde doğarsa aralarında tam 36 ay yani 3 yas olacak :) Benimde kafamdaki yaş aralığı 3/3,5 du zaten :)
Mavilimorcicek Ecemylmzz 18 aylıktı hamile kaldığımda isteyerek oldu 2side iyi ki öyle olmuş diyorum birbirlerine arkadaş yoldaş olacaklar
Ecemylmzz Mavilimorcicek evet öyle bakınca zor olucak ama büyüyünce ikisi bir çıkcak elden başka kimseye ihtiyaçları olamayacak benim oğlum da evde artık o kadar sıkılmaya başlamıştı ki sürekli birlikte oynuyorduk şimdi kardeşi ona eş olucak inşallah
Rabiaaa46 Ecemylmzz kız benim kızım şuan 8 aylık 8 haftalık hamileyim doğduğunda henüz 1.5 yaşında oluyor 😂🤦🏼♀️
MugeGuness Ecemylmzz sizin yine iyi benim kızım 9 aylık, 12 haftalık hamileyim. Aralarında 15 ay olacak sadece 😃
Ecemylmzz MugeGuness tebrik ederiiim 😄Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 😄 sağ Salim kucağına alırsın inşallah
MugeGuness Ecemylmzz kaza kurşunu oldu isteyerek olmadı aslında. Ertesi gün hapı içtiğim halde yiyecek ekmeği varmış ne diyelim 😃😃