1850 Cans50 burcuozturk en geç 2. Doz 32. De vuruyoluyor .oyuzden en gec 27. Haftaya kadar vurulmak gerekıyo ilk dozu. Saglık ocagından oyle söylediler bana
DanLa burcuozturk sağlık ocağına gidip hemen yaptır canım yanlış hatırlamıyorsam 17. Haftamda yapılmıştı benim ilk dozu. İkinci dozu var birde. Biraz geç kalmışsın
Kubracls İlk dozunu 20 haftada ikinci dozunu 24 haftada oldum diğeri de doğumdan sonra tamamlamayı düşünüyorum 5 dozu da ömürlük koruma sağladığı ve diğer gebeliklerde gerek duyulmadığı için
GamzeBerat Kubracls ben işk hamilelikte vuruldum ve ikinci hamileliğim şuan tekrardan vurulacağım. Tetenoz aşısı olduktan 5 sene içinde koruma sağlıyor 5 sene sonra tekrardan vuruluyor. yanlış bilgilendirme yapmaylım
DanLa Cans50 bizim hemşire korkuttu beni bende o haftaya kadar gitmemiştim hiç nerde kaldın sen bu kadar geç mi gelinir diye azarladı bide 😂 ondan dedim herkes 24. Haftaya kadar yazmış sanırım benimki aşırı heycanlı bi hemşire 😁
Cans50 DanLa kendisi tarih verdi ama yani ne alaka anlamadım ben şimdi geç mı yaptırmış olacağım 24. Haftada yaptırmayım o zaman
DanLa Cans50 yok hayır öyle tarih berdiyse geç değildir canım. Benimki boşuna korkutmuş beni onu anlamış oldum ☺️