Bebeginehasret Kizlar bebegi 2 hafta önden gidenler erken mi dogum yaptilar ? Nasil oldu sürec nasil ilerledi
elif233233 Bebeginehasret ilk doğumunda 2 3 hafta önden gitti ama tam 9 ayda 38+4te doğdu 3300 şimdi yine önden gidiyor doktorum 38+2 alırız dedi ama erken gelmezse tabi
kbralya01 Bebeginehasret benimde hep 2 hafta önden gidiyor 39. Haftama girmek üzereyim bu hafta sezeryan için gün vericek doktorum. Önden gitmesi sadece kilosuna etki eder doğacağı güne değil demişti doktorum ☺️
beyzzsenturkk Bebeginehasret 2 hafta önde gidiyordu hep 38+6 da dogurdum ama ultrasona göre 40+6ydı vaktinde geldi
Bebeginehasret Kanarya_4921 El123 Anladm kizlar benm 2 gebelk.sezrryan olucam zaten doktor önden gidiyor dikkat et degince bende
El123 Bebeginehasret bnmde suan 2.gebelıgm ama daha 27 haftalıgm bakalm banada 13 nısan da alırm dedı
Bebeginehasret elif233233 El123 Ebbbr tesekur ederm kizlar Benm de 28+2 de 1.415 gr dedi 30+1cikiyor dedi
Ebbbr Oğlum 2 hafta önden gidiyordu 36. Haftada doğdu 3150 kızım olcak o da 2 hafta önden gidiyo 33. Haftada 2700 dü bekliyorum bakalım hayırlı zamanda gelsin de şuan 34+5 teyim inşallah 37 yi görürüz
Bebeginehasret berencisil_ beyzzsenturkk kbralya01 bana hep 8 hafta sonra dogurcakmisim gibi geliyo 🤷♀️🙈 vakti zamannda gelsinler insallahh
Leylaayla kbralya01 ya kizlar kafama heo takilan bir soru var bizdede planli sezeryan 39 da alirim dedi peki 39 dan obce dogum baslarsa yibede sezeryan yapmak mumkunmu
berencisil_ Bebeginehasret önden gittiği için sezeryan oldum kilosu felan fazlaydı 38+3 te doğum yaptım 41 e uyumluydu
Merbur28 Bebeginehasret benim iki hafta önden gidiyor doktorum erken doğum olabilir dedi ama çocuk gayet sağlıklı 🤗 31 hafta oldum ama dr göre 32 gözüküyorum
kbralya01 Leylaayla aynı soruyu doktoruma sordum ☺️ Suyum gelirse sancım olursa yada planladığımız günden önce gelmek isterse nasıl yapcaz hocam diye yine sezeryan olcaksın farketmez dedi
Buse-ozdmr Bebeginehasret benım hep 2 hafta önde veya 1 hafta önde oluyor erken doğum günü de vermıyor 38+4 e gun verdı yanı. Tek farkı bıraz saha tombiş oluyo
sunmomy benım iki hafta önden gidiyordu bugun suyum gelmeye basladı yarın sezeryan alacak 33.haftadayız
Cnsadl Bizimde 2 hafta önden gidiyor herkes önce doğar diyor ama sanmıyorum erkek bebek bekliyoruz kızlar gününü beklemiyor ama erkekler dolduruyor diye biliyorum bence tam vaktinde doğacak o yüzden