Ege1209 Kasıklarım da ara ara regl olcakmışım gibi bi ağrı oluyor.ayakda kalınca oluyo dinlenince geçiyor.Doktoruma sordum rahim büyüyor dedi. Sizde de bu durumu yaşayan varmı acaba.
Kayaozge Ege1209 Bende 29 haftalık hamileyim ☺️ Bende de yürüyünce kasıklarım ağrıyor henüz doktoruma sormadım bu durumu umarım sorun yoktur
Ipekgunes2 Ege1209 benim de aynı sorun 26+4 ara ara sol kasık sağ kasığım ağrıyor genel de ayaktayken ya da yürürken adım atarken ani giriyor ağrı ama sürekli değil demekki normel Kızlar hepimizde aynı sorun insan panik ve korku yapıyor bir sorun mu var diye 🥹
Ezgikrkl Ege1209 Bende de var aynı sorun bende 27ci haftadayim eyvah erken doğum mu olacak acaba diye çırpınıyorum öyle sizlerde yazınca normal herhalde diyorum galiba normal çoğu kişi aynı haftada aynı şikayetleri ediyor yine de doktoruma soracağım 🙂
Kayaozge Ipekgunes2 Benim hemen girip çıkmıyorda o yüzden uzun süreli yürüyüş bile yapamıyorum canımı o kadar acıtıyor 😧
Kayaozge Ipekgunes2 Aynen dinlenmekten başka seçeneğimiz yok ne yazık ki siz de kendinize dikkat edin 🌸
yagizegemom Ege1209 30. Haftaya giricem 2 hafta önce doktoruma aynı şikayetle yazmıştım dinlenince geçmiyorsa gel demişti ama dinlenince geçiyordu