Nazlican46 Arkadaşlar iki gündür nişanım geliyor akıntılı ve bazen yoğun bazen az nişandan ne zaman sonra doğum oluyor nstde sancım az çıkıyor 36+1 im erken riskim de var ama çok şükür bebeğim kilosu falan iyi
Likayolcusu Nazlican46 benim bişandna 2 gğn sonra olmuştu doğumum aslı da 3 de denilenilir geç saate doğsu 😃
Skdinc Nazlican46 Gece saat 2ydi burda bir anneyle nişan geldi doğurur muyum diye konuşurken benim nişanım gelmişti. Sabah gittiğimde 4-5 cm açıklığım 70-80 lerde sancım vardı. Bebeğim kakasını yaptığı içim sezeryana girdim. Ama doktorum akşamüstü 5 e kadar doğar bebek demişti. Kimisinde 1 haftayı bulabiliyormuş. Benim 24 saat içinde olmuştu.
Acbucocuk Nazlican46 benim sabah 5 6 gibi nişan gelmisti 12den sonra ufaktan sanci baslayip 9 gibi hastane yatisim yapilmisti dogum olaylari baslamisti sonra sexeryanla sonuclandi suyumda hastanede doktorlarin mudahalesiyle gelmisti
Kpinart 33 haftalıktım nişanım geldi. 36 haftalıkken suyum geldikten 2 saat sonra sancılarım bsşladı 6 saat sonrada doğum yaptım.
Halimee1634 Nişanım 37 de geldi 40+1 de dogum oldu bazısında hemen bikac saat içinde doğum olur bazısında ise gunler sonra
Hamideersin Sedoossss bu nişan nasıl oluyor bende çözemedim az önce tuvalete gittim pıt diye bı ses duydum bı baktim beyaz sümüksü bı akıntı çözemedim illa Kanli mi oluyor buna nişan denir mi 39+0ım bu arada