Aaaysee AyFa1608 onunla alakası var mı bilmiyorum ama bi yarım saat otursam hemen makat kısmı çok ağrıyor yani tuvalet kısmını söylemiyorum artık 2.odam oldu xdhdjdk benim de kız 💗
AyFa1608 Aaaysee elimden gelse banyoda yaşıycam artık😅 kız bebişlerde çok oluyormuş aşağıya vurma falan dayancaz artık😅
Emineedrk Bsealc yaramaz olucaklar sanırım Benimkide öyle bazen Koca gün sadece 2 kere kıpırdıyo bazen sürekli kıpır kıpır 😂😂😂😂
Yarnn Emineedrk göbek deligin oralarda pıt pıt hissediyorum ama karnımın altından vuruyo tekme atınca
Nhlhmz11 Emineedrk bende ay i şekilde 31+2 deyim, bu hafta iki kere doktora gittim birinde başı yukardaydi bugün gittiğimde aşağı dönmüş :) hem vajinada baskı oluyor hemde direk mide tarafına vuruyor , birde kaburgama da vuruyor 🙄 o çok can yakıcı
Nhlhmz11 Bsealc annem ve kuzenim anlatıyor ikisininde ilk bebekleri kızdı , bu şekilde inanılmaz hareketliymis , doğduktan sonra emzirmek için zorla uyandirmislar . Bir umut oldu içimde 😅
burcin-2202 Emineedrk bende de aynı 24+4 teyim 🫶 Ama iki üç gündür çok az hareket hissediyorum normal mi acaba tedirgin oluyorum
Emineedrk burcin-2202 24 ve 25 teyken bende de aynıydı hatta 29 a giricem dün mesela öğlene kadar hiç tekme atmadı bugünde temizlik yaptım rahatı bozuldu heralde kıpır kıpırdı 😂♥️
AyFa1608 burcin-2202 24.haftam full hareketsiz geçti diyeblirim 25+1 im 2 gündür belli etmeye başladı korkma normal 😅 sürekli kıpır kıpır olan ultrasonda ölçüm yaptırmayan kızımı 24+4 deki kontrolde zorla uyandırdık yüzünü görmek için😅
burcin-2202 Emineedrk hareketliyken hiç kıpırdamıyor zaten anca dinlenince 😊🫶 Sağlıklı olsunlarda az hareket etsinler 🧿
Halimbey Emineedrk tekmeleri mideme doğru kasıklarımda ellerini hissediyorum utanmasa yarıp çıkacak küçük hanım