umena Nis yok evet öyle biliyorum en yüksek 63 hatta ideal kg, ama benim beden olarak görüntü açısından 65 de olsam zayıf duruyorum o sebepten etrafımın ve kendimin kararıyla idealim 😂💖
Deletedmom_33 Figosto toplam 13 kg aldım. 41 günlükken oğlum hastanede kucağımda kilo yartimi yaptık doğum öncesi kiloma dönüşüm. Şuan 1 yıl olacak yine aldım herhalde bende spora başlamayı düşünüyorum 65 kg olmak için filan
binnur64 Hernasipvaktineesirdir benim doktorum iyiymiş o zaman ya 57 ile hamile kaldım şimdi 54üm ama doktorum sınırın 73 dedi 😂😂
Hernasipvaktineesirdir binnur64 ohhh ne güzel kasmadan bi hamilelik geçirirsin ben her gün tartı tepesindeyim alırım korkusuyla😂
binnur64 Hernasipvaktineesirdir yok ben kasarım yine de öyle kilo almaya başlasam çünkü kilo almaya meyilliyim hamile olmadan diyetle veremediğim kiloyu hamilelikte verdim 😂
Leylakacan34 Figosto ilk hamileligimde 20 kg aldım, emzirdigim için tam 3 senede eski kiloma geri dönmüştüm 🥺 şimdi 2. Hamileliğim 31 hafta 10 kg, doğumdan sonra bu defa uğraşıp hemen vericem insallah