mervebahar94 Arkadaşlar merhaba ben 32 haftalık hamileyim daha önce iki düşük bir kürtaj yaşadım pihtilasma ve rahmim de perde var insulin direncim de olduğu için düşük yapmayayım diye hibor 3500 luk iğne kullanıyorum gobegimden tek doz vuruluyorum acaba normal doğum yapabilir miyim ?
Bekleyenler mervebahar94 benim tek tüpüm yok ve aşılama ile hamile kaldım. Çok kıymetli bir bebek dedi doktor sezaryen daha iyi olur dedi. Bence size de sezaryen der. Doktorunuz ne derse öyle yapın. Anne ve bebek hayatı önemli
Sevdali Rahimde perde sebebiyle ve kan pıhtısı sebebiyle iki akrabamda sezeryan oldu . Kan pıhtı olayı çok önemli bir durum bildiğim kadarıyla eğer korkun varsa ikiside binkaç günde toparladı kendilerini inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
mervebahar94 Sevdali teşekkür ederim cnm hepimiz inşaAllah ama benim az bi kısmı kapaliymis zaten doktorum 38 haftayı beklerim dedi ve de bu zamana kadar iğneyi kesmedi
Sevdali mervebahar94 tabiki doktorun en iyisini bilir az zamanın kalmış ne güzel alıcaksın kucağına bebişini inşallah sağlıkla alırsın