BenimMinikkusum Kızlar hamilelikte et beni çıktı göğüs altında koltuk altında sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba doğumdan sonra geçer mi
Udu BenimMinikkusum sen bana sor o derdi sadece cikmayan koltukaltim kalmisti vucudumda cok sukur onuda bugun farkettim oda tamamlandi kolum belim kalcam boynum gogsumun alti daha aklima gelmiyo her tarafimda minik minik cikti dogumdan sonra nasil bi tedavi uygulicaklar bilmiorum yani cildiriyorum sinirimden
Zehradgdrn BenimMinikkusum benim göğsümun kahverengi yerinde oluşmuştu 1 hafta sonra baktığımda yoktu düşmüş sanırım vücutta yağ oranı arttıkça çoğalır
pembiktavsan BenimMinikkusum benim hamilelik öncesinde de vardı hamileyken arttı mı hiç fark etmedim. Canınızı sıkmayın lazerle yaktırılıyor benim ablamda çok vardı yaktırdı hepsini 🤗
Symaydin Benim boynumda minik minik çıktı ilk hamilelikte ve bunda da ama geçmedi. Bazıları kolye takınca falan takılıp koptu. Göğsümün altında normal ben vardı hamilelikte et benine dönüştü oda hala durur. Çok terleyen bölgelerde çıkıyor.