gzl_2320 Eluf bildiğim kadarıyla sıcak olmadığı şartıyla sorun yok bende uzun süre kalmayı çok severim ılık olacak ama
Semilk05 Eluf çok sıcakta dw durma cnm ılık su olsun uzun süre duruyorsan tansiyonun felan oynar Allah korusun bide buhar nefes darlığı yapar. Hamile bayanlara hamam bile yasak sen ılık su kullan
2022bebeki Eluf ılık olursa sorun olmazda sıcak su acilmaya rahmin gevsemesine sebep olur aman dikkat. Son haftalarda öneriliyor sıcak suya oturmak🙊
gzl_2320 Eluf aynen canım sıcak bende zararlı diye biliyorum sen doktoruna danışana kadar ılık suyla duş almaya çalış
Tire35 Yani böyle duyar kasmak gibi olmasın yanlış anlamayın ama size bir zararı olmasa dahi çocuğumuzun gelecekte su sıkıntısı çekeceğini düşünüp suyu biraz idareli kullanmak gerektiğini düşünüyorum
EmineDefneGokce Tire35 😂😂😂 valla farklı bir bakış açısı helal olsun . Hiç gelmezdi aklıma. Ama o kadar haklısınız kiiiii 🙏🏼
Eluf Tire35 ay kız öyle değil küvete dolduryom kapatyom yarim saat suda oyle uzanıyorum sonra aciyom 15 dakka yapıp cikiyom😆😄😄
Tire35 EmineDefneGokce ya bilmiyorum benim canımı çok sıkıyor bu durum o yüzden aklıma gelmiş olabilir 😅
2022bebeki Eluf 36 ya kadar ılık suyla yikandim hep son 2 haftadir haşlanır suyla açılma olması için hiç riske atmayin🙊
butterfly4 @Eluf ben yaz kış sıcak suyla banyo yaparım ve çok uzun kalırım gebelikte de hiç değişmedi bu, erken doğumu tetikler diyorlar ama ben 40+5 te doğum yaptım