Udu Philips powerpro city mi yoksa arnica tesla premium mu bakiyorum ikisininde yorumlari gayet iyi Kararsız kaldım kullananınız varsa fikir verebilir mi 2 kedimiz var tozu kılı vakum gibi cekmesi cok önemli ince tozu bile
Pembesarelle2 Udu Arnica Tesla Premium kullanıyorum gayet memnunum sesi çok fazla yok emiş gücü gayet güzel halıyı tutuyor bırakmıyor 🌸🙃
Buse-ozdmr Udu çok iyi çeksin süpürge dıyorsan kendı süpürgemı onerırım sesi de cok yok emiş gücünü sen yukseltıp alçatıyorsun deli gibi çekıyor halı yerınden kalkacak sekılde FAKİR VEYRON TURBO XL PREMİUM arastır istersen en düşük emiş gücü bile süper
1Gunes Udu arnica tesla kullanıyorum 3 yıl oldu cekim gücü çok iyi ayarlanabilir çekim gücüne sahip çekim gücü hiç düşmedi.
Udu Pembesarelle2 esim philips ben Arnicaciyim bakalim bu savasi kim kazanicak 😃 arkadasimin anneside arnica kullaniyo ve dediginiz gibi haliyi birakmiyomus baslik degistirmis cekim gucu cok iyi diyor oda
Udu Buse-ozdmr bunada bakayim aynen dedigim gibi kedi tuyleri ozellikle haliya yapisiyo cok zor cikiyo simdi bebis gelicek kil tuy toz kalmamasi lazim benim ki yetersiz , hemen bakiyorum seninkine
Pembesarelle2 Udu Ben gayet memnunum canım 2 yıl oldu aldığım 2000₺ almıştım şuana kadar arıza vs çıkarmadı her başlığı ile güzel emiş gücü var. Tabi elektronik aletler şans işi biraz 🙃🌸
Buse-ozdmr Udu parkeye bile yapışıyor kalkmıyor😂emiş gucunu sureklı dusuruyorum 😂yanı arastır bır ıstersen
Udu Pembesarelle2 çekimi hala ilk aldiginiz gibi mi ya bide en korktugum şey tozu geri birakması şuanki supurgemde arnica ama dik süpürge olduğu gibi birakiyo tozu şimdi korkumda bu evde toz asla bitmiyor o yuzden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Pembesarelle2 Udu Hala aynı çekim gücü performansına bir şey olmadı öyle tozu falanda geri bırakmıyor
Buse-ozdmr Udu dimi 😅 yanı bizzat bel ağrısına kaldım en dusuge getırıp supuruyorum kalmıs kedı tuğunu direk alır 🥰
1Gunes Udu hayır çok güzel çekim gücü ve dışarı toz vermiyor üstelik haznesini açamıyorsun prize takılı iken bile. Düzenli filitre temizliği şart . Toz verme yok ben bu konuda çok dikkat ediyorum hani bugün bozulsun tekrar aynı makinayı alırım aşırı memnunum.
Symaydin Arnica Tesla premium kullanıyorum 2 senedir çekiş gücü falan çok iyi ama çok ağır geliyor kaldırmak bazen üşeniyorum alıp supurmeye. Şimdiki aklım olsa şarjlı dik supurge alırdım.