Nurseven Kızlar ya gecenin bu saatinde soruyorum ama çok merak ettim ayvanın gamze yaptığı doğrumu ☺️👼🏻
Albatros3501 Nurseven ben inanmıyorum 🙄 gamze kas eksikliği diye biliyorum çünkü🤔 ama ayva güzelleştirir derler cildini.
Gulcag Nurseven Gamze yapar mı bilmem ama Peygamber’imizin bir hadisin de ayva yiyin bebeği güzelleştirir sözü geçiyor 😇 araştır istersen 😍
ezos Nurseven evet bir hadis var okudum ben de doğruluğunu bilemem ama çocuğu güzelleştirir kalbi ferahlatır esenlik verir diyordu denemekte fayda var ama arkadaşım uyardı çok yeme kabız olursun dedi 😂
tugceackdnz Batıl inançlardan biri ama eğlenceli oluyor yapıp beklemek😂 Ve evet gamze kas eksikliğinden oluşuyor aslında bir nevi kusur❤️
Hilalburak Ben onu doktoruma sordugumda hayir oyle seyler yok ben bunca yillik prof.um bilmiyorum boyle seyler demisti
Tubad Nurseven ben inanmazdım ama kuzenimde denedik hatta 2 kere bastık oldu yanağında 2 şer 2 şer gamzesi var 😑🤣
Tubad Nurseven markete girip bir ayva aldık ısırıp 2 yanağına bastı ısırdığı kısmı sonra çıkarken parasını ödedi 💁♀️
Zeynozeyyo Kız ben gamze den değilde sevdim den yiyorum günde 2 tane kocaman kocaman ve kabız fln da yapmıyor .gecenlerde kaynanam da esime hamileyken cok yerdim benim gibi güzel oldu oğlum diyor😂 töbe
Krm Zeynozeyyo benim gibi demiş genetik olduğunu düşünmüş sonra ayva yedim demiş ayvadan olduğunu düşünmüş kararsız kalmış yani 😂
Aybukealtintas Nurseven cildi güzelleştirdiği falan dogru ama gamze yapması acıkcası bana ütopik geliyor 😂