Alpserrab KalBİM 💟 mükemmel kaliteli ürünler ücretsiz bu zamana kadar hiç pişman olmadım diş fırçaları traş köpüğü ıslak mendil türk kahvesi vs şeyler mukemmeldi❤️ kayıtlı olmayanlara tavsiye ederim her ay kutu çıkma imkanı ve ücretsiz deneme
Eldgrn Alpserrab kutu çıkma ihtimali çok zor yıllardan beri kullanan biri olarak aktif kullanan biri olarak söylüyorum çevrende bir sürü kişi kullanıyor dene bunu herkeste aynı bu durum biraz şans istiyor o 1 arka arkaya veriyor vermeyince de uzun zaman vermiyor boşa kürek çekmiş olunmuyor yani ama dediğin gibi çıkınca güzel şeyler çıkıyor yani
Alpserrab Eldgrn Bana çok şükür üst üste çıktığı için şans bazen yüzüne gülebiliyor hesabını aktif tutman lazım güncelleme yapman lazım 100 de 100 olunca çıkıyor çok nadir çıkmadığı oluyor kimisine peş pese açtığı hesaplara çıktığı da oluyor
Eldgrn Alpserrab çok aktif kullanan biriyim yani aktiflik için de gerekiyorsa yapıyorum 3 defa çıktı şu ana kadar o da 3 yıl içinde yine şansımı deniyorum belki çıkar diye zaten %100 profil
Alpserrab Eldgrn ben sildin bir ara yeni açtım bana niye çıkmıyor kutu herkese çıkmış diye söylenirken baktım maille gelmiş