SemaEmre05 Merveunal13 ben sezeryan doğum yaptım ameliyata girerken 73 kiloydum şimdi üzerinden 10 ay geçti 53 oldum 😂😂😂
Tiiffany Merveunal13 2 sezeryanım var. Dogumdan sonra bende hemen gitmedi. Sanki karnımda cocuk duruyormus gibiydi. 3 ay sonra aniden kg vermeye basladım. Totalde 9 ay dolmadan eski kg dönmüştm. Cok kg almama ragmen
Dudu20- Merveunal13 48 le hamile kaldım 66 kiloyla doğuma girdim şuan 52 kiloyla tekrar hamileyim veriliyor kilolar kolaylıkla 😌sezeryan oldum bu arada
rain26 Ben 57 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim doğum yapalı 24 gün oldu 55 kiloya düştüm. Sezeryan . İlkinde 45 ile kaldım 57 ile doğum yaptım 50 ye düştüm bir hafta sonra. Emzirme döneminde almıştım ilkinde.
rain26 Merveunal13 evet ilkinde almıştım allahtan cok zayıftım çok sıkıntı olmadı ama ikincide pek almadım. Asıl emzirme döneminde dünyaları yiyecek gibi oluyorum nedense 🤣🤣
rain26 Bu arada ikincide korse taktım göbeğim çok çabuk toparladı ilkinde kullanmamistim o zamanda keşke kullansaymisim diyorum . Korse kullanmanızı tavsiye ederim .
rain26 Merveunal13 eve çıktığım gün basladim. Doktorum hemen başka 1 ay çıkartma dedi . O şekilde kullanıyorum.
Elifmstf Merveunal13 hamilelikte 24 kg aldim 78ile doguma gittim. sezeryan dogumdu 6 ayda 24 kg 12ayda 30kg gitti. 48ile tekrar hamile kaldim suan 65kg oldum 17kg almisim 36+6dayim
beyzzsenturkk Merveunal13 3 gün oluyor dogum yapalı hamilelikten önce ki halim gibiyim cok ufak bi göbeğimde şişlik var o da her gecen gün gidiyo aktif emzirdikce. 57 kiloydum hamilelikte 78e cıktım gözle görülür bi değişim var ama henüz tartılamadım 3 günde bile cok fark etti. normal doğum yaptım bu arada
beyzzsenturkk Merveunal13 38+6da oldum 37de 1 cm açıklığım vardı 38+5in aksamı vajina batması ve agrıları cogaldı sabah 6da sancılarla gittim hastaneye 8 cmdi 08:49 da da 10 cmle doğurdum suyum ve nişanım hastanede geldi
Merveunal13 beyzzsenturkk ben de bugün çatı oldum 37+4 ama açılma vs yok açılma da hafif kastım doktor alış buna dedi siz de zorlanmış mıydınız? Ayrıca normal doğum zorlamdıız mı