Gmz-grkm2804 14 haftadayim suyumun haftasına göre az oldugunu söylediler dun genetik test için biyopsi alındı böyle durumda olup tecrübelerinizi paylasir misiniz arkadaşlar
2022bebeki Gmz-grkm2804 Devecioğlu armudu, havuç suyu, havuç,tuzu ,salamura, konserve ürünlerini kesmeniz gerekli ve bol su
CmreKsidar Gmz-grkm2804 24 haftada suyum azaldı iki gün hastanede yattım serum yedim. Sonra 2 hafta düzeldi sonra tekrar sınıra geldi. Suan hala sınırda her hafta kontrole gidiyorum bana havuç suyu önermedi doktorum havuç da şeker var bende gebelik şekeri var günde 3 litre su iç dedi en azından sızıntı yok suan
Dmrbs18 Gmz-grkm2804 20 haftamda detaylıda belli oldu benimki . Peritonelji bölümüne gitmeniz lazım kan akısına bakarlar bende genetik test verdim . Bol su iciceksin hamur işi uzak durcaksn havuç suyu ise yarıyor . Bide bana kan sulandırıcı iğne verdi Hergün karından vurduruyorum
Seddanur09 Benim de suyum 16-17. Haftalarda az olduğu için çok sancı çektim ben doktor su içmemi söyledi sürekli su içince geçmeye başladı.