1Bebegimiz Arkadaşlar eşim grip oldu hasta bende 4 aylık hamileyim onun yanında sanki bende hasta olucak gibi hissediyorum siz böyle şeyler yaşadınızmıı? 🥲
elvinimmm 1Bebegimiz eşim hasta oldu sonra bana geçti tabi ben ilac icemiyorum die daha ağır geçirdim en son acile gittim serum yiyince kendime geldim 1 günde toparlandim
ArvenMom 1Bebegimiz 1 ayı geçti hala griple uğraşıyorum çok ağır geçirdim 21 haftalık hamileyim ilaçla anca burun akıntım geçti hala baş ağrısı devam ediyo
Zeynepsnu 1Bebegimiz Bende gribal enfeksiyondan 1 haftaya yakın hastanede yattım, tedbiren uzak durmaya çalışın,takviyelere başlayın,ıhlamur için 🌸
ArvenMom 1Bebegimiz hayır allaha şükür kızım gayet iyi geçen hafta doktordaydım iyi şükür haraketlerinide hissediyorum
hayalbahcem 1Bebegimiz 20 haftalığım iki hfta önce covit geçirdim ilaçsız geçti şükür çok takmayın geldi mi geliyo bi şekilde şu sıra domuz gribi de çok yaygın o yüzden grip olursanız dua edin 😊
Minikbebegimaren 1Bebegimiz evet iki kere oldum birincisi eşim olmustu ondan bulaştı uzak durmak yerine gel seveyim gel öpeyim diye diye hasta etti bende 4-5 aylıktım o aralar şimdi 35. Haftaya giricem bi kaç hafta önce gene hafif oldum
hayalbahcem Mamimamimami grip gibi geçti ateşim bile olmadı parol içmeden geçirdim burun tıkanıklığı zor oldu sdce
NilAda16 1Bebegimiz 2 kez kovit ve doğum yaptığım hafta domuz gribi oldum🥹 Allah kimseye vermesin. Hala iyileşemedim dikişlerim o kadar ağrıyor ki öksürmekten