eylulmihrasmom arkadaşlar kullanıp gebe kalan var mı bilgim yok biraz bilgi verebilir misiniz doktor yazdı bugün
mercimekkkannesi eylulmihrasmom bana da aralıkta yazdı adetin 3. Günğ gittim sadece 5 gün kullanacaksın ama kesin hamile kalırsın demiyorum dedi yumurtaların büyüyüp çatlamasınıı sağlıyomuş ortalama yumurtlama günlerimi de söyledi bu 3 gün sık ilişki gün aşırı yani dedi
eylulmihrasmom Esiraa doktor 1 haftalık kullanım verdi sabah 2 akşam 2 sonra tekrar çağırdı iğne mi yapıyor
eylulmihrasmom yenibirannis yumurtlama büyütme için yazdı bana kürtaj olmak zorunda kaldım ve düzenim çok bozuldu maalesef gebelik olmadı tekrar bu yüzden doktor yazdı
Esiraa yenibirannis bende polikistik over vardı doktor yazdı adetliyken günde bi tane 5gün kullanacaksın dedi kullandım beş gün sonra kasıklarım patlıycak gibi ağrıdı ağlayarak gittim hastaneye doktor baktı yumurtlama olmuş günlerini değerlendir dedi değerlendirdim sonrası çift çizgi
Burciiinozkok Ben ilkinde değil ikinci kullanımımda hamile kalmıştım, klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi
eylulmihrasmom Anonim16 teşekkür ederim insallah sizin de güzel sonuçlarınızı alırız.🫶🏻🤲🏻🥰 klomeni günde ne kadar verdi ☺️
Anonim16 eylulmihrasmom inş canım hayırlısıyla 🙏 Günde 2 kere kulan dedi. Ek olarak inofolic combi ve glucophage yazdı.
eylulmihrasmom Anonim16 anladım ben sadece klomen kullandım adetin 4.günü başladım. sabah 2 akşam 2 daha sonra salı ilaç bitti öteki pazartesi klomen iğne vuruldum sonrası çift çizgi :)
Anonim16 eylulmihrasmom o zaman sizin 2.5 günde mi ilaç bitti ? ilk defa duydum günde 4 doz vereni 👀 klomen iğne çatlatma iğnesi mi oluyor ?
eylulmihrasmom Anonim16 yok 2 kutu ilaç kullandım ben☺️ 5 gün kullanmış oldum yani klomen hap iğne ovitrelle kullandım yanlış yazmışım canim ☺️