Masal12345 Kubrabsyg45 neyle beslendiniz kaç kilo aldınız bende 31 haftalığım 20 gün önce 1 kiloydu şuan bilmiyorum
Kubrabsyg45 Masal12345 toplamda 6 kilo aldım. Ben herşeyi yiyorum açıkçası hamburger mantı son zamanlar da en çok yediğim şey oldu. Ama hergun kesinlikle meyve ceviz muz yiyorum. Biraz ırsi diyorlar doktorlar. 30+4 de 1460 civarındahdi
2023bebegim Mrv5746 amin cumlemizin daha önce gittim ama 3 defa şuana kadar sadece muayne ediyor baskada bişey demiyor gelişimi boyu ne dir ne değildir sağlığı nedir hakkında bişey demiyorlar duvar yani anlayacaginiz
Mrv5746 Kubrabsyg45 evet bnde dikkat etmıyprum yediğime falan genetik olabılırmış bnmkıde bıraz tombık 😻
mutluebeveyn sunmomy doğum yaptınız mı nasıl geçti inşallah bebiş küveze girmemiştir benimde bugün 35+1 benimde suyum azalmış ciğer geliştirici filan vuruldum doktor sıkı takibe aldı suyum artmazsa ben de sezaryen olacağım gibi görünüyor
Mervetnl aliandalina hiç özel bişi yemedim 😌 Genetik sanırım ama çok tarhana çorbası içtim ev yapımı bide her gün illa yumurta muz badem fındık yerim 🌸 Bilmiyorum etkisi olur mu 😇