Duyguucnr Misraaaaaaa ben kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yok bana (37+6) siz de ne gibi etkiler oldu?
Gamzeli_bebek Misraaaaaaa bende 24. Haftadayim ilk gunden beri imom kullaniyorum bi yanetki gormedimaksine saclarim cok dokulurdu gebelikten once o durdu simdi gun asiri kullaniyorum devam
Misraaaaaaa Ben başlayalı 3 gün oldu ishal ve siyah dışkı yaptı yan etki için prospektüse baktım ama bilgi yok. Başkasına da aynısı oldu mu diye merak ettim.
Duyguucnr Misraaaaaaa o siyah dışkı ve ishal durumu bende kan hapında oluyor. Kan hapıda kullanıyorsqnız belki ondandır
EzgivardaR Misraaaaaaa bu dışkının rengi ishal olmak demir ilacınıda bağlı olabiliyor i Mom kokusu ve tadı dışında pek bi yan etkisi yoktur ya bence
Misraaaaaaa Kontrole daha var ağrı da yaşıyoruz şuan eşimin işi sebebiyle hastane ve doktorlar pek iyi değil fikir almak istedim
Misraaaaaaa Hayır onu kullanmıyorum şuan sadece folikasit (folidoce) ve i mom omega bu kadar. Yediklerimden diyeceğim ama omega ya başlayınca siyahlaştı
Elisa55 Bende i mom kullanıyorum ama bende öyle bi etkisi olmadı sadece gyno ferro sanol kan ilacına basladım o yaptı ilk hamileliğimdede yapmışstı ferro
Misraaaaaaa Elisa55 benim ilk hamileliği ama ferro siye bir ilaç ablam kullanmıştı. Sanırım benim bünyem farklı o yüzden böyle oldu birkaç gün daha devam ederse bir doktora gideceğim
Elisa55 Kişiden kişiye değişedebilir bu durum bi doktora danıs istersen en güzeli o eğer kullanmanda bi sakınca yoksa zaten devam ettirir.
Duyguucnr sevll01 38 haftalık olacağım geçen hafta bittiğinde tekrar bundan yazdı doktorum kullanılıyor yani☺️
Misraaaaaaa EzgivardaR daha önce hamile değilken kullanmıştım demir ilacı biraz hatırladım ama şuan aktif kullandığım i mom omega demir ilacı başlamadı doktor her bünyede farklılık gösteriyor galiba diyeceğim ama benim bünye baya farklı sanırım bir ben de bunlar olmuş gibi 😂
Tbayram Misraaaaaaa bana da olmuştu hatta korkmuştum biraz bir süre kestim kullanmayı 3-5 gün kadar sonra geçti kendiliğinden. 29+3.haftadayım hala kullanıyorum ama bir sorun olmadı tekrar