VussVuss Detayli ultrason icin 20-23 haftalar arasi ideal deniyor bende 21 de girecegim. Aylik gittigim kontrollerimde ultrasonum siyah beyaz gosteriyor bazılarında renkli cikiyor buda kullanilan ultrasona gore degisiyormus
Prenses34_annesi RNurr Gittiğiniz hastane özel sonuçta canım benim çekmesi lazım normalde ama makineleri eski olabilir belkide ama söylerseniz tabikide imkanı varsa çeker neden çekmesin inşallah çeker çünkü o her bir ayrıntısını görmek çok güzel bir duygu 🥰
RNurr Prenses34_annesi Sanırım eski olduğu için :) bakalım gittiğimde söylicem eğer oluyorsa çekilir inşallah :)
Suasli RNurr evet canım 17+4 te verdi renkli ultrasonu doktorum artık her gidşimizde veriyor renkli tam belli olmuyor tabi ama yine de göz çukuru falan belliydi 😊
gzl_2320 RNurr benim doktorum randevu vermişti kontrole gittiğimde ayrıntılı için aynı hastanede farklı bi doktor yapmıştı ayrıntılı ultrasonumu. Yani sizinki nasıl olur bilemem ama zaten daha vaktiniz var merak etmeyin
Suasli RNurr inşallah sizde gemen görürsünüz çok net anlaşılmıyor tabi küçük olduğundan da her hali güzel miniklerin 😍
meryemsareveannesi21 Benimde özelde 12. Haftadan sonra sürekli hem renkli hem normal gösteriyor doktorum ama detaylı olarak renkli ultrasonu 19. Haftada bakıldı
RNurr Suasli Gördüm bugün detaylı bi şekilde gerçekten harika bir hismiş hatta bacaklarıyla yüzünü kapattı 😂 o yüzden haftaya tekrar bakıcaz benimde işime geldi açıkcası ☺️😂