Polo Denizkizi17 ay ne güzel örnekler :) Aslında beğeniyorum, problemim şu, her isimden nerdeyse bir tanıdıgım var ve aklıma onlar geliyor . Tanıdıgm olmayan isimleride beğenemiorum. Bilmiyorum napıcam 😀 Teşekkürler bu arada 🌹
Denizkizi17 Polo aynen bende pek kullanılmayan anlamlı isimlere bakıyorum ama zorlanıyorum açıkcası ☺️ İsim bulmakta çok zor ama
Tgbs Denizkizi17 bende bu gün öğrendim 14+2 yiz doktor kıza benziyor ama hazırlık yapma birdahaki gelişinde netleşir dedi ama değişmez bence ❤️🐣
Denizkizi17 Tgbs Tgbs benziyor diyorlar ya işte o beni düşündürüyor ilk banada benziyor dedi 2. Gittik büyük olasılıkla kız dedi 3. Gittik kız dedi 😂 ben hala acaba mı diyorum 😇 içimden de hep kız geçti ama çok değişen var kafam karışıyor 🤗
Tgbs Denizkizi17 kızdır o zaman benim içimden erkek geçiyor ama kız dedi bakalım 1 ay sonra net belli olur artık 👼🏻
Polo Denizkizi17 minnoş geliyor :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kıza isim bulmak daha kolay çünkü seçenek çok 😀 Erkeğe herşeyde olduğu gb seçenek az 🕺🏼
Denizkizi17 Polo yaaa öyle değil inan ki ben zorlanıyorum 😇 Amiiiiiinnnn inşallah umarım sende sağlıkla kucağına alırsın yakışıklıyı ☺️😍 Hamilelik çok güzel bir bekleyiş bütün güzellikler sizinle olsun 🙏🏻
Polo Denizkizi17 aminnnnn ne güzel yazmışsın :) Güzel bekleyiş. Sabırsız biri olarak sabretmeyide öğreniyorum :) Nisan ayı gelsinde öpüp koklayalım tospiklerimizi ❤️🐣
Mrvbgc 14+2 😊 bende cinsiyetini 5 Kasım da ogrencem inşallah 😇 ama daha önce 2 defa kız gibi demişti doktorum . Sağlıklı olsun da 🤗
Denizkizi17 Mrvbgc en önemlisi sağlıklı olsun inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 ♥️ Bu sene kız senesi galiba 😍
Denizkizi17 Vctry1706 bebek reyonlarına bakıp bişey alamamak en çokta hemen bişeyler almak için hemen öğrenmek istiyordum ☺️ Artık öğrenirsiniz büyük ihtimal ama hamile bir anneye en güzel söylenilecek şey sağlıkla kucağınıza almanız 🙏🏻😍
Denizkizi17 Polo oo mis gibi koku 😪 valahi çok duygulandım ☺️ Annelikte kim bilir daha neler öğrenicez ☺️
Polo Denizkizi17 çok büyük bir tecrübe. Annelerimizi anlıcaz. Ve o kadar çok okuyorum ki, hepsi boş olcak biliyorum🤦🏼♀️ Yaşayarak tecrübe edicez 👶🏼 Merakla bekliyorum hayatımız nasıl şekillenecek diye 🐣