Ozlemdrn Güya profesör unvanını alan ben giderken docent olan ALI IRFAN GUZEL vicdanınız rahatmı ben kızımı sizin ihmalkarliginiz yüzünden kaybettim detayliya dünya para verdim size her ay dünya para verdim kızımın kalbindeki kocaman yetmezliği görmediniz hakkım asla helal değil ben kızımı kaybettim 45 gunlukken sizi Allaha havale ediyorum bebegim hem down du hem kalp yetmezliği vardi görmediniz doğumdan sonra yanımıza gelip ilgilenmediniz bile kızım yoğun bakımda yatti her bizi gördüklerinde para dediniz yeni dogan yoğun bakım ücretsiz olduğu halde maddi durumumu zorlayarak geldim ben her muayeneye aman iyi olsun diye karşılığı bu olmamalıydı ben kızımı kaybettim 2 ay oldu ben bu acıyla yaşayamıyorum
CayGetireyimMi Ozlemdrn şikayet edin kesinlikle. Bahsettiğiniz sorunlar hamileyken bilinmeyene sorunlar değil… basın sağ olsun canim
Milazk Ozlemdrn başınız sağ olsun çöm üzüldüm kesinlikle hakkınızı arayın ne yapsalar acınızı hafifletmez ama en azından bu ihmalsizlik de cezasız kalmamalı ben de aynı hastaneye çağdaş demiroğluna gidiyorum
Mavidunyamm Ozlemdrn canım bende bugün sana yazacaktım.hamileyken detaylı ultrason yaltirmadin mi diye. Çünkü sayfana girdim baktım bebeğin down sendromuymus. Detaylıda bunu görmemek için kör olmak lazım bu doktor nasıl görmemiş ya hayretler içerisindeym . Aynı zamanlarda doğum yapmıştık , doğum için gün sayiyorduk 😔 her gün aklıma geliyorsun gerçekten lütfen bu işin pesini bırakma avukat bul ve şikayetçi ol lütfen
Aysecan0335 Başın sağolsun rabbim sabır versin bu doktor 2 sene önce izmirdeydi medifema hastanesinde, benimde ilk gebeliğimde buna gidiyordum kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin atmadığını bu doktordan öğrendim çok çelişkili konuşmuştu şok olmuştum bende ,,
Ozlemdrn Mavidunyamm eşim istemiyor uğraşmak istemiyorum diyor ki benim 3 lu testim riskli cikti ben 2 li de yaprirdim sıkıntı yoktu onda 3 de riskli çıkınca bu doktor denen illete geldik 2 li temiz çıktıysa 3 lu önemli değil dedi detaylida bakildi kendisi de bakti organlarına gözleri kordu heralde görmedi eşim yok diyor ben surekli soyledim elimden gelen bsy yok ben tek ne yapabilirim
Smia Allah sabır versin ne yazık ki çok haklısınız bence hakkınızı heryerde arayın bende özelde muayene olmama rağmen rahatsızlığını ve bebeğimin gelişimi durduğunu fark etmediler onların yüzünden hastanelerde yatarak geçti ilk ayımız bebeğimle rabbim yardımcınız olsun
Mavidunyamm Ozlemdrn sana detaylı ultrason raporu verdi mi bebeğin sağlıklı olduğu yazıyor muydu. Dava açın belki hapse girmesede yüklü miktarda para alırsınız tedavi masraflarına kullanırsın. Bence eşini ikna et. Senin bebeğin anne karnında zaten hastaymış ve o kör bunu görememiş
Smia Ozlemdrn doktorunuzla görüşün biraz stresiniz azalsın inşallah rabbim tekrar size o duyguyu yasatir
CayGetireyimMi Ozlemdrn aç canım profesör falan olamaz. O senin hayatını karartmis görevinden bile olur peşine düşersen.
Ozlemdrn CayGetireyimMi haklısınız ama biz bu konuda çok hassasım oyle bir ülkedeyiz ki haklı da olsanız haklı sayilmiyosnuz
Ozlemdrn CayGetireyimMi eşime şimdi yeniden soyledim 3 avukatla görüştüm 3 de aynısını söyledi dedi maddi manevi sadece hakkımız dogum ücretini geri almak oluyomus başka bsy olmuyomus böyle bi adalet😔