snayglll Elenatal 1 (Hamilelik öncesi ve hamilelik sürecinde) kullanan var mı faydasını gören var mı tam olarak ne işe yarıyor doktoruma iştahım yok gebelik düşünüyoruz ama beslenme düzenim sıfır dedim oda takviye edici bunu verdi
ozley snayglll içinde folikasit ve bir sürü vitamin mineral var. Vücudunuzu gebeliğe hazırlayıp güçlendirmek için veriyor doktorlar. Şuan hamileyim elenatal 2 içiyorum.
yanlisanlamaama snayglll vücudu hamileliğe hazırlıyor olası hamilelik durumunda bebeğin alacağı vitaminler folik asit vs bulunsun ki zorlanmayın🌸 gebeliğe bir yardımı olmaz siz beslenme sorunu yaşıyorum dediğiniz için takviye olarak vermiş. Ben elenatal 2 kullandım gebelikte öncesinde de farklı bir multivitamin kullanmıştım
duygusakalli ozley bende kullanıyorum 16 haftalık olucam yarın. Ama normalde 3 ayda bırakıyorsun ya ona şaşırdım
ozley duygusakalli ben de 14+4üm. Burada da çok kullananı okudum. Doğuma kadar kullanıyor herkes. Ben de ilk bir şüphelenmiştim 3 ay sonra folik asit bırakılıyor diye. Bu multivitamin olduğundan içindeki düşük miktar sorun yaratmıyor sanırım.
duygusakalli ozley merhabalar ben bugün doktora gittim ve folik asiti sordum. Bizim kullandığımız folik asit miktarı normalmiş bu haptan 5 tane almak büyük sıkıntı yaratırmış. Dolayısıyla hiçbir sorun olmadığını söyledi doktor 🌸