Merveozdemrr Devlet hastanesinde doğum yapacağım bugün gittim Salı günü 40 haftam doluyor o zaman 40+5 gün daha bekleriz dedi istersem beklememe şansım var mı suni sancı istesem verirler mi yoksa 5 gün daha ayriyeten bekletirler mi ?
Busra-busraa Merveozdemrr sanırım 40+5 sınır devlet Hastanesi’nde.benimde oğlumda günüm dolmuştu ne ağrı ne sancı bişey yoktu ultrasonda bebeğin keyfi yerindeydi.pazartesi gel yatış yapıcaz suni vericez demişti Allah’tan pazar gecesi kendi sancım tutmuştu tam dedikleri tarihte 40+5 te doğmuş oldu
Halimbey Merveozdemrr bana 40. Haftada suni ile başlatırız demişlerdi ilk gebeligimde sonra takipli olduğum doktorum izne çıktı hicbir doktor da ben yapamam alamam doğuma dedi 41+1 de kendi sancimla doğurdum bu doğumum inşallah böyle olmaz
B_lgeee Merveozdemrr bende bişey sorabilirmiyim mesai saati dışında doktor normal doğuma geliyormu yoksa sadece ebelermi oluyor
Merveozdemrr Busra-busraa ben gelmezse salıya kadar beklemek istemiyorum kız çocuğu benimki devlette umarım sıkıntı çıkarmazlar ve kabul ederler
nslspsy9 Busra-busraa 40+6 olduk ve yarın karar verecek doktor ne yapacağına Bugün suni verseniz olmaz mı dediğim de bebeği rahatsız etmeyelim bir gün daha bekleyin dedi ben de yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diye tamam dedim Hepimiz sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza alalım amin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merveozdemrr Halimbey özellere güç yetmez oldu şimdi devlet hastaneleri de çok sıkıntı yaratıyor inşAllah ben de salıya kadar kendiliğinden gelir
Busra-busraa B_lgeee normal doğumu zaten ebe yaptırıyo doktor ya kontrol ediyo ya dikişe geliyo.ama o anda doğumhane de nöbetçi doktor mutlaka oluyo
B_lgeee Busra-busraa ilk dogumumu özelde yaptım doğum doktorum gelmişti şimdide devlete yapmayı planlıyorum da doğum doktoru özelikle geliyormu diye merak ettim teşekkür ederim
Baymehal Merveozdemrr suyun patlamışsa veriyorlar sancın yoksa tabii benim de sancım çıkmamıştı ama ben kıvranıyordum sence’den nefret ede çıkmadı suni dediler dedim ki en son musun ne olacak evet dediler açılman olmazsa eğer öyle ama şükürler olsun normal doğum yaptım sunisiz. 🤗
Merveozdemrr Baymehal ben de sancı çıkmadı şimdiye kadar Salı günü 40 doluyor o güne kadar gelmezse ben beklemek istemiyorum umarım bekletmezler
Baymehal Merveozdemrr kuzum ne kadar içeride kalırsa o kadar sağlıklıymış acele etme bende 40+6 da doğurdum doğum anıma kadarne nst düzgündü ne sancı vardı sunisiz 1 saatte doğurdum suyunun patlamasını bekle ve ıhlamur iç sıcak su torbası ile kompres yap ılık duş al 🤗 gelirse gelir zaten canım ben su patlamasıyla gittim birde poponda kabızlık hissi varsa git 🤗
Merveozdemrr Baymehal tabi inşAllah hayırlısıyla gelir de ilk olduğu için insan ister istemez tedirgin oluyor 🥰
Merveozdemrr Baymehal sıcak suyu sırtıma koyuyorum her akşamda ayriyeten duş alıyorum inşAllah işe yarar 😅