guzelanne01_ Allahkahretmesin1 benim bulunduğum ildede var canım ben binmem hamileyken çünkü lunaparka gitmiştim Dönme dolaba bindim akşamına kanamam oldu hamile olduğumuda bilmiyordum ve malasef düştü🤷🏻♀️
Summerwine Allahkahretmesin1 ben 27 haftalıkken bindim doktorum sıkıntı olmaz demişti☺️ama panik bir insansanız binmeyin
Allahkahretmesin1 EmineDefneGokce ne olabilir ki diye düşündüğüm çoğu şey hamilelikte yasak çıkınca artık sormadan adım atmak bile istemiyorum 😂
guzelanne01_ Allahkahretmesin1 sonra kızıma hamile kaldım canım hamd olsun doğdu,Şimdide tekrar hamileyim rabbim herkezin kucağına sağ sağlim versin yavrusunu
EmineDefneGokce Allahkahretmesin1 yani sarsmıyor ki örneğin İstanbul eyüpteki teleferik hissetmiyorsun bile . ☺️ sarsmıyor hiç
Allahkahretmesin1 EmineDefneGokce yüksek olduğu için acaba bir sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm teşekkür ederim 😊
Allahkahretmesin1 Summerwine yok panik yapan biri değilim aksine severim o tür şeyleri ama insan ister istemez her şeye dikkat ediyor
Honeymom17 Ben hamile oldugumu bilmeden teleferige bindim,zipline yaptim hatta yururkende 2kere dustum. Ve o ay hamile kaldim inanirmisin😅😅
nfayyy uçak yolculuğu bile belli bir haftaya kadar sıkıntı olmuyor teleferikten ne olabilir ki ilk haftalarım da bindim 1 kez bir şey olmuyor çok sarsmıyor bence 😊