Sila-poy1 Kizlar benim doğumum uygulamaya göre Mayıs’in sonuna doğru olucak ama heran herşey olabilir sonuçta o yüzden ben nasıl bı terlik seçeceğimi bilemiyorum.Fikirlerinizi alabilirim😍
esiaks Sila-poy1 ben önü tüylü aldım ama burda çoğu kişi crocs tarzı alın dedi. Ya da plastik normal bantlı terlik. Çünkü banyoya girmeniz gerekiyor hızlı kuruması için bunlar ideal demişlerdi. Bana da mantıklı geldi.
Flyderndkk Sila-poy1 benim dışarıda giydiğim crocslarım var onu götüreceğim. Kan damlar falan tüylü terlikler sıkıntı.
Cubukmakarna Ay hic sallamadim ben bildigin Siyah kalin bantli terlik giydim. Kimse ayaga bakmiyor:) koridorda tek basiniza yuruyorsunuz. Bosuna masraf. Ilkinde almamistim yine almayacagim:)
Sila-poy1 Cubukmakarna yok canım masraf olsun diye değil evden de goturebilirim sorun şu lohusa terliği gibi olan terlikler oluyo ya hani onu giysem kışlık gibi mi olur
Asyabuse Sila-poy1 şöyle düşün doğumdan sonra genelde herkes üşüdüğünü söylüyor zaten ne kadar giyeceksin terliği.. yaz kış klimalarla aşağı yukarı aynı derecede tutuyorlar zaten hastaneleri
Cubukmakarna Sila-poy1 evet de iste kimse gormez o kadar:) misafir gelince yatakta oluyor insan zaten