Bortubocek Batuga ilk dogumumda gunde 5 hurma yedim, 2 km yurudum, sicak sulara oturdum, adacayi ictim, squat yaptim..acilmayinca acilmiyor🤣
Prenses34_annesi Batuga Doğum esnasında doğumu kolaylaştırıp pelvis kemiğini yumuşatıyor herhangi bir açılma yapmıyor doktoruma bunu danıştım çünkü ben 31+2 de tüketmeye başladım 🥰
Semilk05 Batuga rahmi yumusatıyor doğumu tetikliyor diyen de var Doğum esnasında kolaylık sağlıyor diyen de bende bekliyim ne yazılacak
Batuga burcukoksal bol bol merdiven inip çıkmak ve yürümek diye biliyorum ben ama kişiden kişiye göre de değişiyor tabi kimisi hiç bir şey yapmadan kolayca oluveriyor
ilkanneyim06 Benim hep tükettiğim bişey hamilelik önceside tüketiyordum zaten 32+2yim daha bişey tetiklediğini görmedim
Lavina Batuga hurma tetiklemez doğum anında sancıların daha rahat olması ve rahimin yumuşaması için tüketmelisin ben ikinci doğumda yedim sancılarımda doğumumda daha rahattı şükür
Tugcelb aygt bu konuda bilimsel araştırma var katıldığım doğuma hazırlık seminerinde söylemişlerdi. Yemeyenlerde doğum sırasında açılma 2 cm ise yiyenler de 4 cm gibi daha kolay ilerliyormuş
Smia En güzeli canım merdiven in çık hurmada takviye yap patlıcan ye mesela rabbim bir nefeste kurtarsın komşum dogurcan diye 1 saat indi çıktı bebiş hemencik geldi darısı sana