Nurranne mmiraclee masallah sübhanallah barekallah cok güzel bir bebek 😍 allah saglıkla kavuşmayı nasip etsin
KLORAKHANIM mmiraclee oyyyy sen ne guzell bi bebeksinnnnn 🦋 saglikla gell MasAllah sana 🦋 rabbim annene babana bagislasin
Nurranne Prenses34_annesi masallah sübhanallah barekallah allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
bsrabrna Bütün fotoğraflar o kadar güzel ki hepinize maşallah 🥹🥹 biz daha 9+2yiz inşallah bizim de böyle fotoğraflarımız olur
Nurranne 3kuzuAnnesiyim  Benimde bu son görüntüler ama doktor kız ödemide olabiliyor bu haftalarda erkek şişliği de olabilir dedi sizce erkek gibi mi
M2k2_i-2 3kuzuAnnesiyim benimkine de bakar mısınız doktor bir öylr Bi başka bişi dedi siz anlıyorsunuz sanki hocam size zahmet baksanız 14+5
3kuzuAnnesiyim Nurranne kız o zmn canım dogru o şişlik erkk gibi görünüo ıkı kızım var her gördüğümde erkk sanıodum cunku dogana kadar sıs oluo
Nurranne 3kuzuAnnesiyim baska bi görüntüde de böyle duruyor  basından beri erkek hissettiğim için ben. İ öyle görüyorum acaba 🤦🏼♀️
M2k2_i-2 _Cucemin_anesiyim_ at canım çok anlamam yukarı da da dedim ama bir bakarım anlarsam söylerim tabi ki