Scorpionesi Selam kizlar bu vitamin hapindan kullanan var mi? Doktor folik asitim bittikten sonra bunu kullanmami soyledi
Cbella Scorpionesi bana kilo falanda yapmadı gebeliğimin sonuna yaklaştım 7 kilo bile almadım ki kilo almaya çok yatkınım normalde
1850 Scorpionesi regenesisz max balık hapı . Bende kullanöaya başladım daha yenı basladım 15 gun oldu. İştahım aynı bır artış olmadı. Beyın gelişimi ıcın cok önemliymiş
ghost35 Benm doktorumda bu hapı verdi yanında baska bitane daha verdi. Bi kutu bitirdım 2. Kutuyu ıcmedım ıcmek ıstemıyorum cunku ıctıkfen sonra kılo almaya başladım bende kendm almaya calısıyorm tum vıtamınlerı
Cbella Ben kullanıyorum canım balık yağlı kahverengi olanımı diyorsun..eğer onu kastediyorsan hergün alma zorunluluğu yok ama bebeğin özellikle beyin gelişimi için başlarda düzenli içmeni öneririm ben şuan 37. Haftadayım artık çok nadir içiyorum ama aylarca düzenli içtim bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gitti
NurDemir Ben de kullanıyorum maalesef bunu içmeye başladıktan sonra kilo aldım.Ama bebeğime giden kan akışı yavaş o yüzden gelişiminin iyi olması için içmek zorundayım 😔
Zgstgl Scorpionesi ben de düzenli kullanıyorum. Bana kilo aldırmadı. Bunun bünyeyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Alacağınız varsa alırsınız vitamin kilo yapmaz.
Efuchama 27 haftadır düzenli kullanıyorum ama 2-3 gündür unutuyorum ve içmesem nolur acaba diyorum bu vitaminle beraber gyno ferro kullanıyorum karaciğer değerlerim yüksek çıktı... ilaca bağlıyorum ama emin değilim
Nurbanu34 Scorpionesi bende hamileligimin 1 ay oncesinden başlamıştım hala da iciyorum bana hic kilo yapmadi hatta ek olarak krilom balik yagi da aldim ilk 4 ay 😊