Ekrdl Kızlar merhaba 36. Haftadayım bugün kasıklarımda yoğun baskı hissediyorum yürütmeyecek şekilde sanki sürekli tuvaletim var gibi sancı böyle birşey mi anlayamıyorum
2023bebegim Ekrdl çocuk kanala girince öyle oluyor kasıkta bastı rahimde baskı sürekli idrar hissi yürümekte zorluk bunlar hep bebeğin kanala girmiş oldugunun işareti ve ben şunu da fark ettim karnında hafif küçülme oluyor bebek kanala girdiği için assagi inince göbekte küçülme oluyor
Aylin355 Ekrdl 35 haftada aynısı bende vardı idrarımda enfeksiyon çıktı bebekle alakası yokmuş tek doz antibiyotik aldım şuan çok rahatım
Esra_57 Ekrdl 26 haftalığım vajina ağrısı böyle baskı gibi sağa sola dönerken yürürken acıyor et acısı gibi tam tarif edemediğim sızlıyor gibi de benim kinin kanala girmesi çok erken değil mi
Sevgi8 Aynı şekildeyim iki gün önce komtroldeydim sorun yok normal dedi domtorumz.kalkarken dönerken çok baskı oluyor bide demi
Babykalamar Sevgi8 bende ayniyim 34. Hafta doktoruma sordum normal bebek bas asagi duruyo cunku artik rahatsiz edecek iyice dedi
Sevgi8 Ekrdl aynen Allah yardımcmz olsun değişik bı acı tarif edemiyorum ordaki korkum çatı muanesinden sonra artma olur mu acaba o acida
Aysenurozs Ekrdl bende 36 haftadayım bugün çok fena baskı var aşağıda ya yarın kontrolüm var normal mi acaba bu
Ekrdl Sevgi8 çatı muayenesinin öyle bi etkisi olacağını pek sanmıyorum ama tecrübe etmedim bilemiyorum
Kubrak2016 Ekrdl Sevgi8 Korkmayın çatı muayenesi buradakilerin abarttığı kadar birşey değilll, dün yaptı doktorum kasmayın kendinizi 5 6 saniye birşey sürüyor☺️ sonrasında birşeyde olmadı bende
Aysenurozs Kmelikem1 inşallah canım ya bizde 30 dan buralara geldik çok şükür erken doğum riskimiz vardı o yüzden her şey korkutuyor şuan yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
Eflatunlu Aynı şey bende de var, çok şiddetli ağrı, hatta bugün zor yürüdüm. Sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi kızlar