Ayssse Kızlar ıkız gebeyim çift yumuurta ve inanılmaz ağrılarım oluyor 5dk yürüsem 10saat yatınca anca kendıme geliyorum desem yeridir. Sizde öylemisiniz ne durumdasınız ne yaptınız? Yarın kontrole gidicem 20haftalık gebeyim
Sevvl Ayssse bende bugün ilk defa agırlastıgımı hissettim gezmeye diye çıktık kontrole gittik suan arabada oturuyorum eşim geziyor😂😂 ama benim o haftalarım inanılmaz güzeldi ilk defa bugün böyle başlıyoruz sanırım artık 27+3
sutlaacc Ayssse bende öyleym ayakta pek duramıyorum. Gezemiyorum zaten öyle 23 haftalık çift yumurta ikizleri
mrv_elvn_ Ayssse bende öyleyim hemen yoruluyorum ya 27 ye yeni girdik bizde kasığımda ağrı oluyor hemen hiç yürümeye gelmiyoruz maalesef
mrv_elvn_ Sevvl canım sen nasıl oldun nst de sancın çıkıyordu sanırım şuan iyi misin rahim uzunluğun nasıl
esmaer Bende aynı hafta ve çift yumurta ikizlerine gebeyim.Malesef aynı durum bende de var özellikle sırt ve mide ağrım geceleri hiç uyutmuyor diyebilirim
Sevvl mrv_elvn_ canım rahım uzunluğu. Bu hafta 3.5 ölçüldü hem vajınal hem üsg bugün başka doktora gittim ben bir gerilik göremıyorum sadece biri daha küçük dedi bide kanımda koyulaşma cıktı enfeksiyon vardı ondan sanırım suan tek sıkıntımız o🙏
symabskrt Benim 18.hafta çift yumurta ikizi göbek deligim sancı yapıyor yemek yiyince midem sırtım ağrıyor resmen zor nefes alıyorum sanki hemen yorulmalari gectim zaten alıştık nefes nefese kalmaya rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏
mrv_elvn_ Sevvl anladım canım çok geçmiş olsun benim de birisine küçük dedi doktor ama sıkıntı olmaz dedi biri 850 gram diğeri 750 gram geçen sancım oldu benim de rahim uzunluğu 35 çıktı inşallah 37. Haftaları görebiliriz minnoş kızlarla 🥰
Sevvl mrv_elvn_ yok canım o fark hep var bizdede car başından beri sonuçta ikisi ayrı benek dağlıkla doğsunlar da zayıf doğsunlar❤️
Ayssse Kızlar kontrele gittim meger sizde yazmışsınız anca girebildim buraya.hersey yolunda erken dogum riskim yokmuş❤️ magnezyum hapı verdi doktorum değiştirdi daha doğrusu. Ogluşlarımda cok iyiymiş ıkısıde bırbırını tekmeliyordu😂