Kymetnur TMD3631 inşallah canım. Şuan herşey güzel gidiyor. 1 i olgun 3 yumurtam var şimdi kontrolden çıktım. 2 gün daha iğneyi yapıp pazartesi tekrar gideceğim inşallah 😍
Umutlabekleyis Kymetnur ay benimde aynı pazartesi gidicem muhtemelen carşamba yada perşembe aşılama der
TMD3631 Kymetnur maşallah benim sağ tarafta hiç büyüme olmamıştı bile yumurtalarda. Inşallah güzel haberlerini bekliyorum 😍🥰
twinsmom_ Aksuuu__ bende yatıyorum sürekli adet olcak gibi kasıklarımda kısa süreli ağrı oluşuyor göğüslerim felaket patlıcak gibi bide idrara sıkışınca hafif ağrı baskı oluyor karnımda 😇
Aksuuu__ twinsmom_ inşallah gebelik belirtisi canım ya ama sırtım çok ağrıyor benimde ayakta duramıyorum
Kymetnur TMD3631 bugün gittim canım yarın aşılamam var inşallah. 4 yumurtam büyümüş öyle sevindim ki. Dualarınızı eksik etmeyin benden ❤️
Tolga61 Bende 27 sinde oldum aşılama bakalım sonuç bekliyorum, ilaç tedavisine dev ediyorum. İnsalllahhhhhhhhh hepimiz güzel haberlerimizi yazarız buraya 🙏🙏🙏
Kymetnur Tolga61 ben de yarın 6 gibi olacağım canım bugün iğnemi yaptım. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Güzel haberler alalım inşallah ❤️🤲🏻🤲🏻