Zeynepzeynepm 18 haftalıgım hala hissetmiyorum ilk gebeliğim, siz kaçıncı haftada hissettiniz ve gün içinde süreklimi hissediyorsunuz
aydinaleyna61 Zeynepzeynepm ilk gebeliğimde 18.haftamda hissetmiştim ama öyle kuvvetli bir hareket bekleme çok minik küçük küçük hissetmiştim ve sürekli de hissetmiyordum. 16_22 haftalar arası hissediliyor zaten. Şuan ikinci gebeliğim 15.haftamda hissettim şuan 17+1 im daha fazla hissediyorum mesela
Meltems53 Zeynepzeynepm 20.haftada çok net hissettim. Şuan 22.haftadayım 2-3 gündür ortalıkta yoktu sırtını dönmüş. Dün tekrar başladı vurmaya 🥰
ArvenMom Zeynepzeynepm 18+4 sanırım ama anlamak çok zordu gaz haraketleri gibiydi şuan 21 haftalığız çok net hissediliyor gün içinde 2 3 defa bazen daha fazla hissediyorum ama özelikle yemekten bi 15 20 dk sonra oluyor bi kaç güne sende hissedersin merak etme 🙈💖
Edafmo Zeynepzeynepm ilk hamileliğim ve 18.haftamda hissettim ama çok çok minik hareketlerdi hatta bebeğin hareketleri mi emin olamamıştım öyle söyliyim 🥰 bazıları geç hissediyor canım panik yapma
Zeynepzeynepm Edafmo Karnımı okşuyorum dokunuyorum hissetmiyorum bi hafta önce hafif kaydıgını hissettim şmdi hbbirşey hissetmiyorum
Barilay 21 haftayı geçiyordu hissetmeye başladığımda, büyüdükçe zaten heh tamam bu bebişin hareketi diyorsun hatta uyuyamıyorsun🥲
Edafmo Zeynepzeynepm ilk zamanlsr zaten düzenli olarak hissetmemen normal canım. 21-22 den sonra düzenli hissetmek önemli olan diye biliyorum