Betulhdvrd Ahsen42 34.haftadaki kontrolde görcem bakalım çok tatlı yememeye protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım 🤷
Nlnr_anne 1Busenur1 Arttıran yokmu .sen nasıl beslendin bacım sende anlat gunuk yeme duzeninixi baştan sona yazamisiniz🐸😁
Ahsen42 Summerwine aslında şekere baktırmıştım yüksek cıkmadı ama bıraz tatlı ağırlıklı beslendım sanırım onunla alakalı bakalım artık 2 hafta sonra durumlar nasıl
Summerwine Ahsen42 sonradan da cikabiliyormus ama seninki büyük ohtimal tatlıdan olmuş olabilir biraz dikkat edince düzelir 🌼
Elisam22 Ahsen42 canım ikinci bebeğim oldugu icin ilki sezeryandi.ama iride gidiyo dedi evet zaten normal zorlarmis beni
Betulhdvrd Nlnr_anne ya çok istenilen sağlıklı bir beslenme değildi benim yani hamur işi ve tatlıya çok düştüm o ara canım hep istiyordu. Ama süt peynir meyveyi hiç ihmal etmedim
1Busenur1 Nlnr_anne valla özellikle şunu yedim diyemem ben hamilelikle sadece 2 kilo aldım mide bulantım çok oluyordu manavda çalıştığım için meyve türü çok yiyordum herhalde orda aldım bende anlam veremiyorum 😀
Ahsen42 _almirasmom baktırmıştım 1 ay diyet verdı doktor sonrasında normallestı bakalım 2 haftasında tekrar gıdecem
zeynepaylaipek Ahsen42 31 de 1600 du bugün 37 de 2900 dendi. Zayıf olmasına kimse takilmasin geri deniyordu kızıma. Haftasini yakalamış bu hafta. Hiç ekstra dan bişey yapmadım sürece bıraktım kilo almış