minikmucizemmmmmm _momsssss 18 haftalık olduk. 16ya kadar hep kustum. İştahım normal gibi. Dünden beri sızım sızım sızlayan bi baş ağrısı var çok rahatsız etmiyor zonklamıyo ama tadım kaçtı 😂
Btlklnc _momsssss Allahıma şükürler olsun ilk gebelıgım bır kac kere kusmak dısında hıc mıdem bulanmadı. ( o da ac karnına kan vermısımdır öylee) evımın işinide yaptım yemegimi de yaptım hıc zor gecmedı
ensensr23 Uykuya çok düşkünleştim ilk aylardan beri 2 buçuk aya kadar kusma daha sonrası çok şükür gayet iyi geçiriyorum Rabbim aratmasın🌸
Tugbakose-24 Civcivannesi-38 ıkısındede aynı yaşadım sadece şımdıkınde karnım sivrı degıl yuvarlk duruyr😂
Deletedmom_116 _momsssss 14 de hissetmeye başladım İştahım çoksa değil azda değil ilklerde bulantim çöktü şuan az ama Tiksinmem daha var tatlı acı ekşi ne ararsan canım çeker😂😂😂Halsiz uykusuz değişik bisiyim
poyrazin_annesi28 _momsssss En başından beri çok rahat geciyo 😇 Nazar değmesin prenses hamilelik benimki 😂 kusma iştahsızlık vs hiç olmadi. Hareketlerini 18+2 de hissetmeye başladım 19 da tekmelerini hissettim 😇
Feyzaclk _momsssss hiç bulanmadı sadece 3 haftadır sinüzitim var o kötü yapıyor beni..13+2 deyiz bunun dışında normalim
Deletedmom_116 Feyzaclk yok ilk gebelik düşüğü saymazsak Bünyeye bağlı diyo domtorlar Zayıfım ve normalde hiç karnım yok Sanırım o yüzden erken hissetmeye başladım şuan 19 bittiyo
Deletedmom_116 Ha bide 20 gircez Ağrı sızı bacak ağrısı kasık ağrısı hafif hafif Bel agrisii çokcana ne ararsan var 😂😂Sanki dogurcak kadınlar gibiyim şimdiden ahhg bebiş kendini belli edemedi Beni daraltiyo organlarim iç içe geçti resmen
Feyzaclk Deletedmom_116 ben de zayıfım 13+2 deyim sadece bir kere mısır patlarmıs gibi biseyler hissettim ama bana imkansız dediler
Deletedmom_116 Feyzaclk Yok vücutla alakalı imkansıza bakma kuzu sen kendini biliyorsan başkasını boşver bana normal denildi ki eminim bebek olduğuna şuan da bazen ssiddetli bazen ufak derece hissediyorum günde sürekli olmasada Ara ara oluyo babasını duyunca daha çok😂😂Sen uzan Ama yorgun olmadan tatlı vs ye bı bak hissedersin belki
Ersagununannesi _momsssss 7. Haftada mide bulantım başladı 26. Haftaya kadar şiddetli kusma ve bulantım oldu. 12. Haftada cinsiyeti net öğrendik. 19. Haftada hareketlerini hissettim. 22. Haftadan itibaren gece uykusu haram oldu. Şu an 30. Haftadayız hala gece uyuyamıyorum.
bademli_puding _momsssss midem aşırı derecede bulandı ilk başlar çok zordu toparladım çok şükür şimdide aşırı iştahlıyım 😂😂 17+1 im hareketlerini bir haftadır hissediyorum
Slxkldk _momsssss hiç iştahım yok hala mecburiyetten yiyorum çok zor benim için bu dönem. Hamile değilde hasta gibiyim.. 18+4
1prensannesi_ _momsssss 26 haftalıgım her sey yolunda mıde bulanma yok karnımda az cikti yanı bldığin degısen bısey yok ılk haftalarda uyuyordum cok
Buseka _momsssss 3.5 aylık olana kadar ilaç kullandım bıraktığım an su bile içemiyordum şükür geçti sonra şuan 27+4 üm aşırı hareketli gece uyku uyutmuyo bide sıcak basması 😁
Ayse5100 _momsssss ilk gebeligim 27+4 olduk hala midem bulanıyor karnım git gide büyüyor hiç aş ermedim hareketlerini 18 haftadan sonra hissetmeye başladım
Betulisik _momsssss 37+3 bulantılarım hala devam ediyor oğluşum kıpır kıpır ne beni uyutuyor ne kendisi uyuyor kereta 😊