tazecikannee Şuan kilo boyunu bilmiyorum henüz doktora gitmedim merak ettim sadece o haftalarda doğum yapan var mı
Tugcesena tazecikannee geçenlerde burda bi arkadaşın yorumunu görmüştüm canım ikiz bebekleri 29+1 de mi ne doğum yapmıştı. Çok şükür bebeklerinin iyi olduğunu söylemişti. Sadece biliyosundur böylesi erken doğumlarda küvözde durması gerekiyor bebeklerin belli kiloya ulaşıncaya kadar
mysweetbabyy tazecikannee bir risk yoksa böyle şeyler düşünüp kötüyü çağırmayın Allah ömür vermişse 24de doğsa da yaşar
Kelebekk-0307 tazecikannee bence de kötü düşünmeyin ama yaşamaması için bir neden yok 26 haftalık doğan ve yaşayan var bildiğim evet çok zorlu ilk süreçleri ama sonra toparliyorlar
Moon_light tazecikannee 26. Haftadan sonra yasayabiliyorlar. Hayati siniri 26 dan sonra geciyorlar diye duymustum. Kotu dusunme simdi Bazen biseyi cok dusunursek olur
tazecikannee mysweetbabyy erken doğum riskim var insan korkuyor birde tüp bebekle kaldım zor bir süreçten geçtik
Semanurkcbs Rabbim kaderini ne kadar yazmışsa öyle oluyor kuzum hiç meraklanma kötüyü düşünüp çağırma 21 haftalığım bende sürekli erken doğumdan korkuyorum ama işte insanın korktuğu gelirmiş başına o hesap
tazecikannee Semanurkcbs öle de canım erken doğum riskim var insan her şekilde korkuyor birde tüp bebekle hamile kaldım zor bir süreçten geçirdik
tazecikannee Kelebekk-0307 inşallah öle olur canım dualarınıza ihtiyacım var bol bol dinleniyorum 30 u görsem yine iyi bana
Kelebekk-0307 tazecikannee en önemli şey pozitif düşünmek inşallah sağlıcakla zamanında kucağınıza alırsınız 🙏
Elvancn tazecikannee ney peki riskin riskli gebelik sebeb nedir canm rabbim tüm bebeklerimizi koruusn 🤲
Semanurkcbs tazecikannee allah hayırlı eylesin,umarım rabbim kötüyü yaşatmaz hamişlerin duası kabul olur bol bol dua et. Ben de edeceğim senin ve yavrun için. Strese girmemeye çalış stres çok kötü etkiliyor çoçuğu sadece güzel düşün dua et rabbim duyar elbet
tazecikannee Semanurkcbs ayy Amin canım bende herkese dua ediyorum hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım 🤲🏻
tazecikannee mysweetbabyy nst de sancım çıktı doktor bol bol istirahat et dedi yoksa erken doğum olabilir
Elvancn tazecikannee bende gördüm kasilmam oldu kesinlikle yapma iş yorma kendjni bol su iç dinlen ayaginj yüksek tut ben uzanırken duvar koyuyorum ayağımı yada ayağım altına yastık sende öyle uzan yorma kendini geçer ihsallah