Beyza9 Kızlar bebişlern cinsiyetiyle canınızın çektiği şeyin ilgisi var mı sizce ? Canınız ne cekiyor cinsiyetleri ne olucak ?
Elifdamlayildiz Beyza9 11 haftadayim cinsiyetle alakalı hiç bı sezgim bile yok salataligindan havucundan portakalı dan narına canım çekiyor baklava dondurma cips çekmeleri de ayrı safha ne olacak çok merak ediyorum😁
yanlisanlamaama Beyza9 hiç alakası yok bence, tatlı delisiyim ama hamileliğimde acı tatlı ekşi her gün farklı şeyler canım çekiyor kızım olacak inşallah 🌸🧿
Daisy0000 Beyza9 Asla alakası yok bence.. Tatlı yersen erkek derler. Ben hep kıymalı pide,tavuk döner gibi şeyleri aşerdim,hep salçalı soslu şeyleri canım çekiyor ve cinsiyet erkek..Ki normalde tam bir tatlı bağımlısıydım 🌼
Beyza9 Bende sürekli ekşi portakal salata çiğ köfte felan istiyorum , 9 haftalığım acaba kız mı diye hep ekşi istiyor canım merak ediyorum 😀
1prensannesi_ Beyza9 ılk haftalarda etten sogumustum görsem tıksınıyordum 26 haftadayım sureklı canım et cekıyor😂cinsiyet erkek
Babykalamar Beyza9 ilk 4 ay hicbisey cekmedi canim corba icmek istedim bitek oglum olcak🤣 34 haftaligim simdi herseyi cekiyor
SSumm Tatlı yiyemiyorum içim almıyor tuzlu ve ekşi yiyebiliyorum ama canım cektigi için değil yiyebildigim için cinsiyetimiz belli değil merakla bekliyorum bende ☺️
momlife317 İlk hamileligim degil canim cay istiyor ki cayi hic sevmem icim yaniyor sanki ve cok disardan yeme istegi var hamburger pizza pide allah ne verdiyse yiyorum😂
Armess_loya Beyza9 inek memesi 😂😂😂😂😂 diyen bir vardı nerde o kadın, reis okuyorsan bu yorumumu çık ortaya, nasıl bir miden vardı beee mübarek 😂😂😂😂
Sincapsmomm 17.haftadayız aşırı alakasız şeyler istiyor canım dün erik isterken bugün ayva tatlısı istiyor akşamına dondurma istiyor 😀😀 bilmiyorum ki bu cinsiyet ne ile alakalı😀
Aysenur222 Ben inanmıyorum cunku hamile insanım gözü hep aç oluyor neyi görse özeniyor canı çekiyor ben öleyim yani