Balbebek012 Adyokisimsiz bence olmaz ama doktora sor için rahat etsin rahatlığonı düşünerek uzanarak gidersen bir şey olmaz 🌸
minikmucizemmmmmm Adyokisimsiz bende 18 haftalığım önümüzdeki hafta yani 19ken 10 saatlik yola çıkcam riskim yok dün doktora sordum 1.5 2 saatte bir inip yürü dedi kan dolaşımı için
yanlisanlamaama Adyokisimsiz buna doktorunuz karar vermeli yol baya uzun çünkü risk durumuna göre yönlendirme yapacaktır
serpil1baby Adyokisimsiz 2 saatte bir mola verip hafif yürüyüş yaparak bir risk yoksa çıkıldığını okumuştum
piiremsesinannesiii Adyokisimsiz canım arka koltuğa yastık al yata yata git gel ben de 15 saatlik yol gittim o aralarda yatarak uzanarak gittiğim için çok rahattım şükür bir şey olmadı inşallah senin de olmaz
Kucuk_melegim Adyokisimsiz ben 18 haftada Türkiye’ye gittim ucakla daha sonrada hep arabayla gezdim sadece 2 saate bir durun ve yürüyün
ozley Adyokisimsiz bana en fazla 1 saatlik bir yol gidebilirsin dedi 12+6yım. Bence doktoruna danış direk.
Duha190 Ben altıncı haftamda on saatlik yola gittim ama doktorum bir risk görmediğini söylediği için içim rahattı bir iki saatte bir inip on dk yürüdüm sıkıntı olmadı
Babykalamar Adyokisimsiz arada mola verip 15 dk yuruyun. Ben 34 haftaligim bu haftalara kadar araba yolculuguda yaptim ucak da. Bisey olmuyor onemli olan 7. Aydan l sonra Dikkat etmek