Minikmucize_23 Kızlar 36+5 haftalık hamileyim doktor suyun azalmış dedi bu durumu yaşayan var mi neler yaptınız suyun artması için
Fadimegll321 Minikmucize_23 doğuma az kalmış canım sorun olmaz diye düşünüyorum dinlenin hamur işini şekeri bırakın streste yapmayın bol su için birde :)
Tqceks Minikmucize_23 bende 36+5 haftalığım benimde suyum azalmaya başlamış ama doktorum suan riskli olacak şekilde az değil. Bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz ama 39 haftayı beklemeyebilir doğumu dedi
Aylin355 Minikmucize_23 35+1im benimde suyun sınırda gibi ama bebek büyüdü hiç sorun değil şuan iyi gidiyor dedi doktor, suyu iyice azalırsa doğum mu başlıyor nasıl oluyor acaba
Ogkmno Aylin355 Minikmucize_23 34. Haftada azalmıştı benim de, sınırda değil allahtan. Hemen izne çıktım, dinlendim, tuzu azaltmaya çalıştım, bol su içiyorum ve havuç suyu içiyorum. 35. Haftada daha iyi gördü doktor, işe yaradı biraz.
Tqceks Minikmucize_23 ilki sezaryen olmuştu. Normal istiyorum bunu da. Doktor 2 hafta içerisinde normal gelirse bebek yaparım dedi. Daha fazla bekletemem sütun azalıyor dedi
CmreKsidar Minikmucize_23 24den beri suyum az suan 29 olmak üzereyim ama sanırım o haftalarda yavaş yavaş azalıyormuş benim suyum 34-35 lerde olması gereken miktardaymış bence sıkıntı yoktur olsa önlem alırdı. Cünkü beni hemen 2 gün yatırmıştı doktorum
Minikmucize_23 Tqceks Aynen bana da gebe okulunda söyledi böyle ebe suyun artmazsa suni ile başlatırız dedi
Tqceks Minikmucize_23 benim ilki sezaryen olduğu için suni vermeyecek sezaryen yapacak direk. O yüzden 2 hafta içerisinde bebişim gelsin diye dua ediyorum