Burcu7260 Ozlemdemir aniden suyum geldi bebeğimi almak zorunda kaldılar suni sancı ile doğum yaptm aslında gelişimi vs çok iyiydi ama bir anda oldu herşey
Hamdiyevural Burcu7260 psikolojik olabilir bnde e düşük yapmıştım 6 ay sonra rüyalarıma giriyordu hep doğum vehamilelik en son test yaptım rüyamda sonrasında 4 gunkala yaptım test baktım çift çıktı hayırlısı bu demeli şimdi 17 olduk darısı isteyen herkese
Esila201619 Burcu7260 yazarim tabi canim buraYA sana. Hala adet olmadim 2 gün gecti testde alsammi diyorum bugunden icin yarin sabah yapmak icin.. aminn rabbim hepimizi sevindirsin saglikli bi bebekle 💕
Esila201619 Burcu7260 vallah almaya gittim Evimin yakinindaki yere resmen test yoktu sade erken gebelik testi vardi onuda almadm baska yerede gitmedim sinemaya gitcektim ordan cikinca alirim dedim kapanmasina 2 dk kal gircektim kapiyi kitlemisler öylece kaldi 😂
Burcu7260 Esila201619 yaaa tüh neyse en kısa zamanda yaparsın inşallah güzel sonuçlar alırsın canım❤️
Esila201619 Burcu7260 bugun yaptim pozitif ❤️❤️ Kan da verdim kesin olsun diye onunda sonucunu yarin alcam insallah hersey yolundadir.. önceki düsükdü korku simdiden sardi beni allah bidaha yasatmasin insallah 🙏🏼