Ecem80 Kızlar 5 aylık hamileyim hamileliğimin Başından beri dondurma aşeriyorum çok Sık yemiyorum ama ara ara Geçenlerde kayın validemlerde konu oldu bende en çok dondurma Aşeriyorum dedim Oda sakin yeme çocuk sancılı olur dedi sizce öyle bsy olur mu yaşayan varmı benide korkuttu ama canımda çekiyor yani napmaliyim 🤷🏻♀️🙇🏻♀️
Elifdamlayildiz Ecem80 benimde canım çekiyor bence çok yemedigimiz sürece bişey olmaz herşey de hurafe olmaz ki😂
Prenses34_annesi Ecem80 ne alaka canım benim abartarak yeme hiç birşey olma abartmaktan kastım da hasta olmamak icin hamilelikte zor oluyor biliyorsun 🥰
piiremsesinannesiii Ecem80 ay çocuk sancılı olur mu bilmem ama lütfen dikkat et hasta olma havalar soğuk ben şuan hastayım ve perişan durumdayım hamilelikte grip gerçekten insanı perişan ediyo canım
Ecem80 Elifdamlayildiz 😂😂 çok arafta kaldım korkttumda bı anne olarak çocuğuma tabiki zarar vermek istemem 🤦🏻♀️
Elifdamlayildiz Ecem80 kız nolcak bı kereden daha dün cips paketlerini gömdüm 🤣🤣hiç pişman değilim iki hafta sonra gene yerim😂
Sena-cy00 Ecem80 Bende 4 aylık hamileyim aynı durumdayız ara ara benimde canım dondurma istiyor ve yiyorum da ayda 1 falan.. Daha 2 gün önce falan yedim hatta.. Sadece ben üzerine hasta olmiyim diye dışardaysam hemen ılık su evdeysem de ılık suyla kettle da azıcık kaynattığım sıcak suyu karıştırarak içiyorum.. Yoksa boğazlarım çok acıyor ve öksürüyorum.. Sancı olayı hakkında da bir bilgim yok dondurmayla alakasını falan bilmiyorum..
ipek-karadag80 Ecem80 yani dondurmayı sen yiyince direk çocuğun ağzına gitmiyor ki sende kan yapıyor yedillerin çocuğa da kordon yoluyla kan geçiyor bu yaşlıların lafları beni öldürüyor Yılana bakma çocuğun dili yılan gibi dışarıda olur dedler ilk bebeğimde çocuk doğdu reflexs olarak dil çıkarma hareketi bolca yapıyorlar özellikle aciktiklari zaman ben dedim izleme diye diyen mi ararsın 😂😂😂 Sakız çiğneme çocuğun çenesi düşük olur çok konuşur diyen mi Ahh ahhh bunlar bu bilgileri nereden duyuyorlar
Minigim38 Ecem80 walla 5 ay boyunca bulantı çektim en son çare doktorum dondurma buz önerdi bunları yedigim an bulantımda son bulmuştu günde 4 5 külah yediğim oldu
1anne2bebek__ Ecem80 peki yemeyenlerin çocukları neden sancılı oluyormuş onu da bi diyiverseydi keşke dr. Kaynana 🤣 aman yalan ya ye bacım ne alakası var. Hurafeleri bitmiyor bunların
Crescent96 Ecem80 😂😂😂 çocuk sancılı olmaz kuzum hurafe bunlar. Çok yeme ki sen hasta olma yoksa bi zararı yok bebişe☺️
Sbahcivanlarr Ecem80 yani çocuğun eline kaşığı dondurmayı verip ona yedirmiyorsun ki. Kendin yiyorsun ve o da senin kanından besleniyor. Ah bu annelerin hurafeleri 🤦🏻
Nagihanbyksy Bende tüketiyorum ki kemik gelişimi için doktorlar bile öneriyor .Sadece hasta olmamaya dikkat etmek gerekir . Batıl inanç ,hurafeleri dikkate almamak lazım.Mutlu anne ,mutlu bebek mottosu 🌸