Ruken_07akkus Kizlar demir ilacı kabızlık yapıyor çok siz kullanırken aynı sorunları yaşıyormusunuz ve nasıl geçer
Binnur-cam Ruken_07akkus yapıyo canım bana doktorum gyno ferra sanol verdi hatta dışkı renginide koyulaştırıyo
Binnur-cam Ruken_07akkus gün içerisinde gün kurusu yemeye çalış içebiliyosan kefir iç hergün bir bardak kabızlığa iyi geliyor
Sevde- Ruken_07akkus bol su iç canım ve öyle kabızlık durumlarında kan değerin çok düşük değilse iyiyse ilacını 2 gün arayla iç👌 Ben öyle yapıyorum doktorum söylemişti
Nazlican46 Ruken_07akkus 30 haftaya kadar kullandım hiçbir yararı olmadığı halde şimdi bıraktım değerlerim kullanırken daha çok düşüyordu şimdi daha iyiyim kabızlık ishal mide bozması Allah ne verdiyse mahvediyordu beni hayatımdaki kullandığım en iğrenç ilac
Mom-babyyy Ruken_07akkus 3 tane demir ilacı değiştirdim 3 de kullanmadım kabızlık yapıyor diye bende bıraktım doktorumda tahlillerde bir sıkıntı görmediği için içmedim
Tuccceee Bende de aynı şekilde yaptı dışkı rengi de siyah.. sonra biraz ishale çevirir gibi oldu ama düzeldi yani
Gkcsl Demiri gece yatmadan hemen once iciyorum, her sabah 2 kasik zeytinyagina biraz baharat ekleyip tuketiyorum.. Başlarda kabizliktan mahvoldum zeytinyagi sayesinde atlattim cok şükür
zeynepaylaipek Malesef benim de mideme dokunuyor zaten dışkılama düzenini vs bozuyor bu ilaç ya kabız ya ishal yapar nadir normal WC ye giderim. Ama mecbur içiyorum çok düşüktü Dr çok korkuttu beni doğumdan sonra çok zorlanırsin kalkamazsin yataktan falan dedi. Mecbur içiyorum hiç aksatmadan