bendiyebiriii Kızlar mesela gittiğinizde hep haftanız gününüz aynı mı oluyor ultrasonla? Doktor ölçümden ölçüme değişir dedi ama bilmiyorum. Bazen tam gününde çıkıyor bazen 1 hafta geride. Gerçi cihaz da eski bu doktorda. Boyunu ölçemiyor cihaz düşünün
27ozlem bendiyebiriii evet cihazdan cihaza değişkenlik gösterebiliyor normal bir durum ama boyunu bile ölçemiyorsa baya eski demekki aklınız takıldıysa bikereliğine başka bir doktora görünün farklı cihaz belki daha iyi sonuç verir
AyFa1608 bendiyebiriii cihazdan cihazı geçtim doktorun elinden bile kaynaklı her kontrolde değişebilir. Genel olarak aynı veya 1-2 gün ilerde geride öıkabliyor benim ölçümler
Babykalamar bendiyebiriii 34 Haftalıgim her gittigimde 1 hafta ilerde cikiyor bebisim. Zaten doktorum ve ultrason cihazi ayni tek doktora gidiyorum. Kilo boy herseyini olcuyor
Nursaygi bendiyebiriii Benimde en başından beri geriden geliyor büyük ihtimalle geç döllenme dedi 2 hafta gerilik olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bugün doktorum.
bendiyebiriii 27ozlem başka bir doktora aldım randevu zaten gideceğim ama her zaman birebir aynı çıkmıyor değil mi? Mesela baş 25+2 karın 25+6 falan gibi
Oznurtopal bendiyebiriii evet farklı çıktığı oluyor. Hatta bazen 1 hafta geri olabiliyor önde gidebiliyor fark acilmadikca önemsemiyor doktorlar. Bazen kilosu 1 hafta geriyken bazen haftasiyla uyumlu olabiliyor mesela. Beslenme genetik başka şeyler etkiliyor. Dediğim gibi fark acilmadikca önemsemiyormuş (özellikle 2 haftayı gecmiyorsa)
Crnryyn01 bendiyebiriii aynen böyle değişik olabiliyor. Benm ilk hamileliğimde böyle olabiliyordu. Ama doktor hiçbişey demiyordu demekki dorun edilecek bişey değil. Ve özel hastane cihazları da çok güzel çok net görebiliyorduk
Fatosca İlla farkediyo bazen 10 gün ilerde oluyo bazen 1 hafta bazen tam zamanında çıkıyo değerleri merak etme bişey olmaz bi arkadlaıma da öyle diyip moralini bozmuşlardı bebeği doğdu turp gibi maşallah
bendiyebiriii Nursaygi ben pcosluyum yani düzensiz adet görüyordum zaten. Beklenmedik gebelik olduğu için son adet tarihimi de bilmiyorum ama bugüne kadar hep haftasıyla uyumlu günüyle uyumlu idi. Doktor normal dedi beneğin pozisyonuyla alakalı falan dedi. Gerçekten çok zor bir süreç gebelik. Allah yardımcımız olsun. Bir sağlıklıca alsaydım kucağıma
Nursaygi bendiyebiriii Aynen öyle zor bir süreç Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🙏🏻