siyahinci3 Merhaba hanimlar ilk dogumum normaldi..ikinci dogumda previa vardi mecbur sezeryan..3.dogumum olacak bu pazartesi tam 37+3olacagiz gün verecek sizler kacinci haftanizda sezeryan oldunuz..
Dilek_ackbas siyahinci3 bende burada bekleyeyim insallah bende Salı günü gidicem 37+1 olucam gün versin istiyorum artık 2.sezeryanim olucak
323832 siyahinci3 normalde 38.hafta da oluyor doktorunuz karar verecektir bende 2.sezaryan olacağım doktorum 37.hafta 38.hafta arası alırım dedi doktorum 13 Nisan demişti ben 10 Nisan istedim olabilir dedi
FusunF siyahinci3 39+2 de oldum fakat doktorum bana 38 .hafta gun vermişti kovid olmuştum ertelenmişti
siyahinci3 Dilek_ackbas qrtik zorlasiyor hersey birde bebek kanala inmis dedi ara ara kasilma hissediyorum haftaya cumaya alir insaallah
siyahinci3 323832 himm haftaya cuma 38+0 oluyoruz bendeno gün istiyorum insaallah olumlu sonuc alirim
Eceee siyahinci3 ilk doğumum tam 39 haftalıkken olmuştu gün alıp gittik çıkarttılar 😂 ben isteyerek olmuştum şimdi ikinci hamileliğim daha çok yeni bakalım bu kaçıncı haftada olacak bende bilmiyorum 8 haftalık daha. 😊
siyahinci3 Eceee oyy daha yeni Rabbim bu sureci kolayca gecirip kucaginiza almayi nasip etsin insaallah
white_flower siyahinci3 ilki ani oldu canım çatı darlığı ve kolestazdan dolayı ikinciyi de aynı hafta olsun diye ben istedim doktora kalsa 40.haftada alacakti iyi ki doktora demişim kızım 4 gün kuvezde kaldı anne karnında oksijensiz kalmış nasıl olduysa