Gercekgulbahar Kızlar bişey sorucam 20 haftalık ikiz hamileyim dün Kemik batıyor gibi bir ağrı oldu acile gittim eliyle muyane etti sorduğumda da sıkıntı olsa biz yapmayız zaten dedi kafama çok takıldı Bebeklere Bi zarari olmaz degilmi ya
MaviK Gercekgulbahar açılmana bakmış normal canım ikiz gebelik erken doğum riski olabilir diye. Bir sorun olmaz
Sevvl Gercekgulbahar olmuyor canım o kalıplaşmış bir yalan alttan muayene düşük yapar vs benim kanamam oldu özellikle sordum doktor dediki alttan muayeneden sonra bile kanama olsa ona yormazdık böyle bişey mümkün değil dedi bende şimdi haftada bir açılma vsr mı diye vajinal muayene oluyorum
Gercekgulbahar MaviK çok korktum ve şaşırdım normalde makineyle yapilıyrdu vajinal olaraktan elle yapması için son aylarda öneriliyor dendi
Sevvl Gercekgulbahar değil canım yanı doktorlar değil diyor halk aman aman diyor tabiki doktorlara inanacağız
mnclk Gercekgulbahar ben iki ay boyunca gün aşırı muayene oldum rahim boyunda kısalma var mı ona bakılıyor
mnclk Ben sıkıntı yaşamadım hatta doktorlar yata yata uzattin deyip gülüyordu ben hastanede iki ay yattım