Busra1822 Merhaba arkadaşlar. 28. Haftada vurulan kan uyuşmazlığı iğnesini vurulmayan varmı aranizda ilk hamilelegimde doktor doğumdan sonra vurmuştu bu doktorum farklı buda 28. Hafta diyor düşünceniz nedir
umena Busra1822 komşum 4 çocuğunda da yaptırmamıştı problem olmadı ama tabi yapılıp yapılmaması hususunda bilgim yok sonuçları hakkında
Iremnurrmemis23 Busra1822 bende 2 hafta sonra tahlili yapacaklar eğer negatif çıkarsa vurucaklar 28 haftada ve doğumdan sonra zorunlu dedi doktor
cahide_hasbas Aslında 28. Haftanda vurdurman gerekiyo birde doğumdan sonra vurdurman gerekir ilk hamileliğinde doktorun gözünden kaçmıştır
Busra1822 cahide_hasbas ilk gebeligimde özellikle 28. Haftada gittm doktor çok masum bı iğne değil doğumdan sonra hemen vurmayı öneriyorum dedi doğumdan sonra vurdu . Ozaman özele gidiyodum şimdide devlete devlettkide kesin vurmalisin diyo kafalar karışık 🥴
cahide_hasbas Busra1822 Busra1822 Benimde eşimke kan uyuşmazlığım var ilk gebeliğimde 28. Haftada vurdurdum şuanda hamileyim kanamam olduğu için 11. Haftada vurdurdum bundan annemle babamdada var kan uyuşmazlığı ablam o yüzden 7 aylık erken doğmuştu ben 3 ayrı doktora gittim hepsi 28 de önerdi oldumda doğumdan sonrada oldum