Kocburcuu Merhaba kızlar😏reglmin 10.günü az önce kaset test yaptım negatif🥺 acaba kanda cıkarmı ? Hiç bu kadar reglm gecikmedi ne oluyor anlayamıyorum varmı benim gibi olan
MugeGuness Kocburcuu kan verin bence varsa kesin çıkar. Geç döllenme olmuştur belki kaset testte henüz belirginleşmemiştir
Balbebek012 Kocburcuu geç döllenme olsa bile 10 gün uzun süre 🤷♀️ içiniz rahat etsin istşyorsanız testi tekrarlayın bence
Busraaa1014 Merhaba benimde 10 gün geçmişti kanda da idrarda da çıkmadı sonra 16. Günde tekrar idrar tahlili yaptım o zaman çıkmıştı geç döllenme olmuştu yani gebe olma ihtimaliniz yüksek
Kocburcuu Busraaa1014 yaa inşaallah bana da umut olur bu bekleyiş 🥺 bel agrım oluyor ara ara birde dün midem cok bulandı 😏
Busraaa1014 Kocburcuu Ben 10 gün sonrası yapınca negatifti hala olmayınca 6 gün sonrası yapmıştım 224 çıkmıştı adetim çok duzeiydi ondan bu kadar gecikme normal değildi sizinde hep düzenliyse ve şimdi böyleyse vardır biseyler Allah’ın izniyle 😊
Kocburcuu Busraaa1014 yaa Allahımm inşaallah sizin gibii sonucumm benmde güzel çıkar tüm isteyenlerle birlikde 🌼
Kocburcuu Balbebek012 yarin tekrar kan vericem inşaallah ewet ilk kez yasıyorum bende anlamsızca gelen giden olan birseyde yok ama midem bulanıyor piskolojk belkide