seddaa Günde iki kez iç çamaşırı değiştiriyorum günlük ped önerilmediği için 5 haftayı biraz gecıyo hamileliğim sizde de var mı bu sorun🙀
Ayferfeneer seddaa netten bakabilirsiniz organik günlük ped diye doktorum zorda kalırsan kullanabilirsin demisti. Kasintiyla birlikte olursa bazen tehlike olabiliyormuş doktorunuzla görüşün mutlaka vagihex gibi bişeydi galiba adı fitil veriyo
Hayalvemasal00 seddaa bende 32+4 teyim canim. Benimde 1 aydir artti akintim. Esin korunuyormu peki. Korunmuyosa ondanda fazla akintin olabilir bnde bi sure oyleydi cunku🙈
Ysmn23 Sedaahmet canım bende 17 yim hiç akintim geçmedi yine az da olsa de devam ediyo normal demi su değildir demi idrardr😐😐
Sedaahmet Ysmn23 hamilelik döneminde normal dedi doktorum. Koku kaşıntı olursa doktorum bana söyle dedi.
Ugurer minnakmercimek canm mantar olma riski yüksek devamlı ıslak kaldgı icin o yüzden bana da önermedi dktrum bnde gnde iki üc kere sgtriyrm ic camasrı ck skür bizde 26 olcaz insallah o akıntı bzdede skntı
seddaa minnakmercimek mikrop kapma ihtimalini yükseltiyormuş canım, iç çamaşırı değiştirmeyi önerdi doktor
Dilefruz 3aydır günlük ped kullanıyorum ben hiçbi sıkıntısını görmedim açıkcası iki kere falan değiştiriyorum günde sürekli renksiz akıntım oluyo doktor normal dedi
Lucky seddaa kağıt havlu koyuyorum canım ben her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum. O şekilde yapabilirsin .
1850 Lucky bende aynı teknıgı kullanıyorum .bir süre gunluk ped denedım sankı o enfeksiyon yapacak gıbı geldı bıraktım tekrar havlu peceteye döndüm. Sürekli de degıstırıyorum tertemız oluyor
Melike658 Maalesef bende de aynı sorun var hamileliğimin başından beri geçmedi ve iğrenç kokuyor kendimden tiksiniyorum doktoruma söyledim korkulacak bişe yok ama fitil vereyim bebeğe zararı olmaz dedi kullandım bir süre rahatladım yine ayni oldu 😒 kurtulamıyorum 😡
seddaa Melike658 bende koku ve renk yok bi süre bırakmayın fitili düzenli kullanın belki işe yarar🙏🏻 Geçmiş olsun
Lucky 1850 günlük pedi ben de denedim bir süre sonra kaşınma yanma yaşadım. İçim de rahat etmiyordu açıkcası bu şekilde daha sağlıklı oldu😊